Uygulama ile Aç

Huawei Watch Fit 3 incelemesi - Dört dörtlük akıllı saat!

Bu videoda Huawei'in en yeni akıllı saat modellerinden biri olan Huawei Watch Fit 3 incelemesiyle karşınızdayız. Şık tasarımı, yeni nesil özellikleriyle öne çıkan ürünü sizler nasıl buldunuz?

Huawei'in akıllı saat konusunda ne kadar güzel işler yaptığını hepimiz son zamanlarda gördük. Bu Türkiye'deki satış rakamlarında da karşımıza çıkmış oldu. Bu videomuzda da Huawei'in en yeni akıllı saat modellerinden biri olan Huawei Watch Fit 3 modeline yakından bakıyoruz. İyi seyirler!

Satın almak için:

Hepsiburada

Amazon

SPONSORLU İÇERİK!

Tasarımla hızlıca başlayalım. Önceki modellere kıyasla hatta Huawei’in tüm akıllı saat modellerine bakıldığında bu formda bir model görmemiştik. Köşeli yapı bence çok güzel duruyor. Burada 1.82 inç büyüklüğünde bir ekran bizleri karşılıyor. Önceki modele göre daha büyük bir ekrana sahibiz. 

Ürünün alt tarafında da sensörlerimiz bizleri karşılıyor. TrueSeenTM 5.5 ile birlikte kap atış hızı doğruluğu ve oksijen izleme konusunda daha iyi bir performans ortaya çıkıyor. Bu durum uyku tarafında da geçerli. 

Kordon hakkında da konuşalım. Kordon konusunda çok fazla seçenek var. Benim test ettiğim model ay beyazı rengindeki kayış. Farklı versiyonları satın alabilirsiniz. Versiyonlar arası fiyat farkı mevcut. 

Hissiyatı gayet iyi. Uzun süre kullandım ve bir rahatsızlık olmadı. Kayış değiştirmek istediğinizde bu oldukça kolay yapılıyor. Alt taraftaki butonlara tıklamanız kayışları çıkartmak için yeterli. 

Ürün 26 gramlık bir ağırlığa sahip. Bu kordon seçiminize göre şekil değiştirebilir. Kullanım sırasında hafifliğinden dolayı kolunuz kesinlikle rahat ediyor. 

Suya dayanıklılıktan da biraz bahsedelim. Bu ürün 5 ATM dayanıklılığa sahip. Artık bu tarz ürünlerde beklediğimiz ve alıştığımız bir özellik kendisi. 

Ekran özellikleri hakkında konuşacak olursak 1.82 inç büyüklüğünde AMOLED bir panel ve 480x408 çözünürlüğünü görüyoruz. 60 Hz tazeleme hızına sahip olan bu ekran 1500 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Ekran kasa gövde oranı seviyesi %77.4. Son olarak ürün AOD destekli. 

Ekran deneyimi hakkında konuşmak gerekirse amoled panel sayesinde canlı renklere erişim sağlayabiliyoruz. Güneş altında da ekran rahat bir şekilde görülebiliyor.Çözünürlük ve panel seçimi nedeniyle ekrandaki her şey çok güzel görünüyor. 

Ürün içerisinde yer alan saat yüzleri ürünün çok şık görünmesini sağlamış. Saat yüzleri demişken saaat yüzleri fazla fazla mevcut. Özellikle yeni gelen emoji saaat yüzü gibi çok güzel saat yüzleri var. 200’den fazla seçimi yapabiliyorsunuz. 

Sağlık özelliklerine yakından bakalım. Burada nabiz takibi, kan oksihen doygunluğu, uyku takibi, stres takibi,döngü takibi özelliklerimiz var. Huawei özellikle yeni sensörleriyle birlikte bu ölçümlerde daha da iddialı hale geldi. 

Spor modlarına geldiğimizde de bu üründe 100’den fazla spor modu bulunuyor. Buradan istediğiniz bölümü seçerek egzersizinize başlayabiliyorsunuz. Egzersiz sırasında akıllı asistan sayesinde daha rahat kullanımlar yapılabiliyor. Özellikle sesli şekilde uyarılar vermesi güzel bir detay. 

Egzersiz sırasında müzik kontrolü, egzersiz özelleştirme gibi detaylar mevcut. Spor detayalarını direkt olaarak görüntüleyebilir, hedef koyabilir hatta metronoma erişebilirsiniz. Üründe otomatik egzersiz algılama da bulunuyor. 

Sizler isterseniz formda kal uygulaması yardımıyla kalori açığı oluşturarak kilo bile verebilirsiniz. Hedefler koyarak kilonuzu sabitte tutabilirsiniz. 

Huawei Watch Fit 3 modeli tam bir akıllı saat. Bu akıllı saat sayesinde bluettooth üzerinden aramalar yapabiliyorsunuz. 

Üründe yer alan mikrofon ve hoparlör sayesinde bu görüşmeler yapılabiliyor. Gelen mesajlara yanıt verme özelliğimizde var ve kısa mesaj olacak şekilde.

Ürün içerisindeki batarya tipik kullanımlarda 10 güne kadar bir kullanım süresi verebiliyor. Yoğun kullanaımlardaysa 7 gün civarında. Yaptığım testlerde şarj gitme oranlarına baktım ve en yüksek parlaklık, aod açık, tüm bildirimler açık şekilde 6 güne yakın kullanım yapabiliyorsunuz. 

UYGULAMA İLE İLGİLİ BİLGİLERE UYGULAMALI OLARAK VİDEODAN ULAŞABİLİRSİNİZ!


 

(Güncellendi: )



Videoyu DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör