Uygulama ile Aç

ŞOK marketler TCL MoveTime çocuk saati satıyor

19 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında TCL Movetime MT46X, TCL Movetime MT42X ve TCL Movetime MT40X çocuk akıllı saatleri yer alıyor.

ŞOK marketlerin hafta içi kampanyasında TCL Movetime markasına ait çeşitli çocuk akıllı saatleri, Microsoft markasına ait kablosuz klavye ve fare setleri, robot süpürgeler, hava temizleyiciler ve klimalar yer alıyor.

19 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

19 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında TCL Movetime akıllı çocuk saatleri satılıyor. TCL Movetime MT46X modeli 1.3 inçlik ekran, Spreadtrum işlemci, Wi-Fi, mikrofon, 2MP kamera, hoparlör, SIM kart, 48 saat kullanım süresi gibi özellikleri ile 4599TL.

Ayrıca bkz.

15 Haziran ŞOK aktüel kataloğunda neler var?

TCL Movetime MT42X modeli 1.54 inçlik ekran, Spreadtrum işlemci, Wi-Fi, mikrofon, konum bilgisi, 2MP kamera, hoparlör, SIM kart yuvası, 4GB depolama, 48 saat kullanım süresi gibi özellikleri ile 4599TL.

TCL Movetime MT40X modeli ise 1.3 inçlik ekran, Spreadtrum işlemci, Wi-Fi, mikrofon, VGA kamera, hoparlör, SIM kart, 48 saat kullanım süresi gibi özellikleri ile 3599TL fiyat etiketinden satılıyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör