Uygulama ile Aç

2025 Yılın Otomobili yarışı devam ediyor: İşte listedeki 41 model

2025 yılın otomobili ödülüne aday 41 modelden oluşan yeni liste yayınlandı. Ödül halihazırda satışta olan veya yıl sonuna kadar en az 5 Avrupa ülkesinde pazarlanacak otomobillere veriliyor.

Yılın Otomobili ödülü, otomobil sektörünün en çok tartışılan konularından biri olmaya devam ediyor. Markalar ve pazarlama departmanları, ürün yelpazesini genişletmek için bu ödülü kazanmayı oldukça önemsiyor. Böylece güçlü bir pazarlama aracı elde ederek daha geniş bir kitleye ulaşabiliyorlar.

Kazananı 22 farklı ülkeden 59 üye seçecek

2024 yılın prestijli otomobili ödülünü yeni BMW 5 serisi ve Peugeot 3008'i geride bırakarak Renault Scenic kazanmıştı. 2025 yılında yılın prestijli otomobili ödülünü hangi modelin kazanacağı merak edilirken 41 modelden oluşan yeni liste yayınlandı.

Ayrıca bkz.

Elektrikli Mercedes-Benz G-Serisi Ekim ayında Türkiye'ye geliyor

Ödül halihazırda satışta olan veya yıl sonuna kadar en az 5 Avrupa ülkesinde pazarlanacak otomobillere veriliyor. 2025 Yılın Otomobili ödülünün kazananını ilan etme süreci ise birkaç aşamadan oluşuyor. Aday otomobillerin daha küçük bir listesi 15 Kasım'da yayınlanacak. Daha sonra 22 Kasım'da finalist otomobillerin belirlenmesine olanak sağlayacak bir ilk oylama yapılacak.

2025 Yılın Otomobili Adayları



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
23 Yorumun Tamamını Gör