Uygulama ile Aç

Bir dönemin efsane oyunu Age of Empires, mobile çıktı

1997'de çıkış yapan ortaçağ savaş oyunu Age of Empires, mobil platforma çıkış yaptı. TiMi Studios tarafından geliştirilen Age of Empires mobil Android ve iOS için ücretsiz indirilmeye açıldı.

Age of Empires Mobile, öncüllerinin özünü yakalamayı ve yenilikçi oyun öğeleri sunmayı hedefliyor. Aynı anda ekranda 1.000'e kadar askeri yöneterek epik ortaçağ savaşlarına katılacaksınız. Oyun, Çinliler, Romalılar, Franklar ve Bizanslılar dahil olmak üzere zengin bir medeniyet yelpazesine sahip. Julius Caesar, Joan of Arc ve Leonidas gibi 40'tan fazla tarihi kahraman arasından seçim yapabiliyorsunuz ve her kahraman, savaş stratejilerini etkileyecek ve oyun derinliğini artıracak benzersiz yeteneklere sahip.

Ayrıca bkz.

Ekim 2024'ün ikinci yarısı Xbox Game Pass oyunları belli oldu

Serinin hayranları için tam bir hayal kırıklığı olabilir

Age of Empires mobil versiyonu, kaynak yönetimi ve imparatorluk kurma gibi klasik Age of Empires mekaniklerini içerirken, mobil cihazlar için kontrolleri optimize ediyor.

Age of Empires Mobile'ın oyuncuların klasik dönemleri deneyimlemelerine ve savaşa katılmalarına izin vermesi takdire şayan. Ancak keşfedilecek bir dünya haritası yok ve şehir inşa etme çok keyifli değil. Bu muhtemelen mobil platforma uyum sağlamak için yapılmış. Her detayına kadar yönetilebilen birlikler yerine kahramanları ve onlara bağlı atanmış birlik gruplarını kontrol edebiliyorsunuz.

Age of Empires mobile indir

Age of Empires mobil sürümü ücretsiz ancak diğerleri gibi hiç para harcamadan ilerlemek hem zaman alıyor hem de belli bir seviyeye kadar gelebiliyorsunuz. Oyunu denemek istiyorsanız, aşağıdaki linklerden Android/iOS cihazınıza indirebilirsiniz:

https://apps.apple.com/tr/app/age-of-empires-mobile/id6476261995

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.proximabeta.aoemobile



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör