Uygulama ile Aç

Amazon duyurdu: Prime Video servisi reklamlı oluyor!

Amazon Prime Video, yakında film ve dizileri reklamlı göstermeye başlayacak. Prime üyeliğiyle birlikte gelen akış servisinde reklamsız izlemek için ekstra ücret ödemek gerekecek.

Amazon’un film-dizi izleme platformu Prime Video, yakında reklamlı oluyor. Kullanıcılar, içerikleri reklamsız izlemek için aylık Prime aboneliklerine ek ücret ödeyecek.

Ayrıca bkz.

Atatürk filmi, Netflix ve Amazon’da yayınlanacak

Prime aboneliğine ek ücretlendirme

Amazon, Prime aboneliği kapsamında Amazon Studios tarafından üretilen Amazon orijinal içeriklerinin yanı sıra film, dizi, şovları içeren Prime Video servisini sunuyor. Şimdiye kadar platformdaki içerikler reklamsız olarak sunuluyordu ancak 2024 yılı itibarıyla bu değişecek.

2024'te uygulamaya geçilecek

Kullanıcıların reklamsız izleme deneyimi için Prime abonelik ücretine ek olarak ayda 3 dolar ödemeleri gerekecek. Bu fiyatlandırma elbette Amerika için geçerli. Amazon, reklamsız aboneliğin fiyatını diğer ülkeler için belirli olmayan bir tarihte açıklayacağını söyledi.

Platformda kaç reklam gösterilecek bilinmiyor. Saatte yaklaşık dört dakikalık reklam gösterileceği söyleniyor. Reklamlar ilk olarak ABD, İngiltere, Almanya ve Kanada’da 2024 başında sunulacak. Yılın ilerleyen aylarında Fransa, İtalya, İspanya, Meksika, Avustralya’da uygulanacak. 2024’te Prime üyeliğinde artış yapılmayacak.

Amazon Prime üyeliği ne kadar?

Amazon Prime Video servisini de kapsayan Prime üyeliği Türkiye’de aylık 39 TL.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
17 Yorumun Tamamını Gör