Uygulama ile Aç

Amazon Prime Gaming'e tam 22 yeni oyun eklendi: DOOM Eternal, BioShock ve dahası

Amazon Prime Gaming Ekim ayı kütüphanesine BioShock™ Remastered ve A Plague Tale: Innocence başta olmak üzere 22 yeni oyun daha eklendi. İşte Prime Gaming kullanıcılarına sunulacak ücretsiz oyunlar...

Amazon'un Prime aboneliği kapsamında aylık olarak verdiği ücretsiz oyunların Ekim ayı listesi yenilendi. Bu ay Prime Gaming abonelerine 22'si yeni olmak üzere 3.000 TL'yi aşan 28 oyun ücretsiz olarak sunulacak. İşte Prime Gaming Ekim ayı hediyeleri.

Amazon Prime Gaming'e 22 yeni oyun ekleniyor

Kaçıranlar için Eylül ayının başında Prime Gaming kütüphanesine Tomb Raider: Legend, Spirit of the North, No Straight Roads, The Eternal Cylinder, SCARF ve Hive Jump 2: Survivors eklendi. Bugün ve önümüzdeki haftalarda ise BioShock™ Remastered, DOOM Eternal, Killing Floor 2, A Plague Tale: Innocence dahil olmak üzere 22 yeni oyun daha ücretsiz olarak sunulacak. Tüm oyunlara ve daha fazlasına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

Amazon Prime Alışveriş Festivali’nde son 4 gün: En iyi indirimler

Amazon Prime, ülkemize özel ilk ay için ücretsiz, sonrasında ise ayda 39 TL fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Üye olmak ve tüm ayrıcalıkları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan ekim ayı listesi şu şekildeydi:

Prime Gaming'e Ekim ayında eklenecek yeni oyunlar 

17 Ekim

24 Ekim

31 Ekim



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör