Uygulama ile Aç

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları yarın başlıyor!

Amazon'un Kasım indirimleri 13 Kasım saat 12.00'de başlayacak. Amazon indirimlerinde neler var? Prime üyelerini hangi avantajlar bekliyor?

Amazon.com.tr'nin en büyük indirim dönemlerinden biri olan Gülümseten Kasım Fırsatları 13 Kasım saat 12.00'de başlayacak ve 30 Kasım'da sona erecek. Müşteriler, oldukça uygun fiyatlara alışveriş yapma fırsatı elde edecek.

Elektronikten giyime, cep telefonlarından süper markete, kitaptan kişisel bakım ürünlerine kadar tüm kategorilerde büyük indirimler olacak. Çok sayıda üründe yılın en büyük fırsatlarını göreceğiz.

Her Gün Üç Defa Yenilenen Flaş Fırsatlar

13 Kasım saat 12.00 itibarıyla kampanyalı ürünlerin fiyatı düşecek. Buna ek olarak her gün saat 09.00’da, 14.00’de ve 19.00’da belirli ürünlerde kısa süreli Flaş Fırsatlar olacak. Flaş indirimli ürünler günde üç defa yenilenecek. Kampanyanın ilk gününde iPhone 11, AirPods Pro, Acer gaming monitör, Samsung 65 inç CU8000 Crystal UHD TV,  Cosori Airfryer, Philips Power Pro City süpürge, Adidas ayakkabı ve U.S. Polo gömleklerde kısa süreli büyük indirimler olacak.

Ayrıca bkz.

Black Friday ne zaman başlıyor? Kara cuma anlamı ne demek?

Prime Üyelerine Özel Ayrıcalıklar

Amazon Prime üyeleri, ayda 39 TL'ye hem alışveriş hem de eğlence için çeşitli faydalardan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup “Gülümseten Kasım” etkinliğinde Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Daha önce Prime'a üye olmadıysanız 30 gün boyunca ücretsiz olarak Prime üyesi olabilirsiniz.

Kasım indirimlerinde gerçek indirime giren ürünlerden anında haberdar olmak ve fırsatları tükenmeden yakalamak için DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp kanalımızı ve Sıcak Fırsatlar forumunda Amazon indirimleri Ana Konu'yu takip edebilirsiniz.

DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp Kanalı

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

Amazon Türkiye 🛍️ Sadece İndirimli Ürün ve Fırsat Paylaşımları



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör