Uygulama ile Aç

Bu listedeki cihazların hiçbiri Android 15 güncellemesini alamayacak

Android kullanıcılarının merakla bekledikleri güncelleme artık kapıda. Ancak kullandığınız akıllı telefonun Android 15 güncellemesini alıp alamayacağını biliyor musunuz?

Android dünyasında büyük bir yenilik kapıda. Android 15’in resmi sürümünün çıkmasına sadece haftalar kala, Google son düzenlemelerini yapıyor. Bu yeni sürüm, önceki iki versiyona kıyasla çok daha fazla yenilik ve geliştirme sunarak kullanıcıları heyecanlandırıyor. Ancak, her yıl olduğu gibi, bu güncellemeyi alacak cihazların listesi sınırlı olacak. Özellikle eski model cihazlar, Android 15’in sunduğu yeni özelliklerden mahrum kalacak.

Android 15 güncellemesini alamayacak telefonların listesi

Google, Android 15 güncellemesini almayacak cihazlar listesini henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak geçmişteki güncelleme politikalarına dayanarak bir liste oluşturuldu. Bu liste, Pixel, Samsung, OnePlus, Oppo, Vivo, iQOO, Xiaomi, Redmi, Poco, Realme ve Motorola gibi önde gelen markaların belirli modellerini kapsıyor. İşte Android 15 güncellemesini almayacak cihazlar:

Google Pixel

Samsung

OnePlus

Ayrıca bkz.

Realme’nin güçlü orta segment modelinin detayları belli oldu

Oppo

Vivo

iQOO

Xiaomi

Redmi

Poco

Realme

Motorola

Bu cihazlar, Android 15 güncellemesini alamayacak. Cihazınız listede yer almıyorsa, Android 15’in sunduğu tüm yeniliklere erişebileceksiniz demektir. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
17 Yorumun Tamamını Gör