Uygulama ile Aç

Android 15 (One UI 7.0) alacak Samsung telefonlar

Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesi alacak Samsung telefonlar netleşmeye başladı. Peki Android 15 hangi Galaxy modellerine ulaşacak? İşte güncel liste...

Güncelleme desteği konusunda son dönemde elini hızlandıran Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesi için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bildiğiniz gibi Google, bu yıl şaşırtıcı bir hamle yaparak Pixel serisini Android 15 yerine Android 14 ile duyurdu. Bu da uzun bir bekleyişe neden olmuş durumda. Peki Android 15 hangi Galaxy telefonlara ulaşacak? İşte güncel liste...

Android 15 alacak Samsung telefonlar

Samsung, Android 15 güncelleme takvimini henüz paylaşmadı ancak telefonlarına artık dört büyük Android güncellemesi sunacağını biliyoruz. Bu da, üç yaşına giren modellerin bile güncelleme alacağı anlamına geliyor. Buna göre güncellenen sürüm, Galaxy S, Galaxy A/F,M ve Galaxy Z ve Galaxy Tab serilerinden 50'den fazla cihaza ulaşacak. Android 15 OneUI 7.0 alacak modellere hemen aşağıdan göz atabilirsiniz. Peki OneUI 7.0 neler sunacak?

Samsung‘un One UI 7.0 ile birlikte hem arayüzde hem de yapay zeka tarafında çok sayıda gelişme sunması bekleniyor. Bununla birlikte daha yumuşak animasyonlar ve geçişler, bildirimler için ayrı bir ekrana sahip yenilenmiş, iki sayfalı bir Hızlı Panel düzeni, tek elle daha iyi kullanılabilirliğe sahip yeniden tasarlanmış bir kamera uygulaması ve bazı stok uygulamalar için yeni simgeler getirecek.

Ayrıca bkz.

Samsung One UI 7.0 güncellemesinden ilk görüntüler paylaşıldı

Ek olarak yeni bir şarj animasyonu, yeni bir ekran kilidi açma animasyonu, ana ekran ve kilit ekranı için yeni widget'lar ve ana ekranda büyük klasörler için destek bulunacak. Son olarak yeni arayüzde güncellenen pil simgesi, geliştirilmiş arka plan bulanıklığı, uygulama simgesi boyut ayarlamaları ve devam eden görevler için hap şeklinde bir kullanıcı arayüzü sunulması bekleniyor. 

Galaxy S serisi

Galaxy Z serisi

Galaxy A serisi

Galaxy M ve F serisi

Galaxy Tab serisi



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör