Uygulama ile Aç

Android 15, son büyük güncellemeleri olacak: İşte o Xiaomi telefonlar

Google, Android 15 sürümünün sonuna doğru yaklaşıyor. Bazı Xiaomi, Redmi ve Poco telefonlar için Android 15 son güncelleme olacak. İşte o telefonlar...

Bildiğiniz gibi Android 15 güncellemesinin ikinci beta sürümü halihazırda yayınlandı ve resmi sürümün bu yılın sonlarında bir dizi yeni özellikle sunulması bekleniyor. Dolayısıyla üreticiler de Android 15 takvimlerini oluşturmaya başladı. Bazı Xiaomi, Redmi ve Poco telefonlar içinse Android 15 son güncelleme olacak. 

Kaçıranlar için günümüzde Xiaomi, amiral gemisi telefonlarına genellikle en fazla üç Android güncellemesi sunuyor. Ancak, Xiaomi 14 serisi ve 13T serisi de dahil olmak üzere son modeller dört işletim sistemi güncellemesi vaadiyle tanıtıldı. Üstelik sadece amiral gemisi modeller değil, Redmi Note 13 serisi de dahil olmak üzere daha yeni orta sınıf telefonlar da bir yıl ekstra Android güncellemesi alacak.

Ayrıca bkz.

Android 15 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar!

Android 15 ise, henüz resmî olarak Xiaomi telefonlara gelmedi ve güncelleme takvimi paylaşılmadı. Ancak, şirketin yazılım politikası açık olduğundan Android 15 son güncellemesi olacak modelleri tahmin etmek güç değil. Buna göre Xiaomi 12 serisi, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi Civi 1, 2S, Redmi Note 13 serisi, Note 12 serisi ve Poco M6 5G dahil olmak çok sayıda model Android 16 almayacak. Detaylı listeye ise aşağıdan ulaşabilirsiniz..

Android 15 son büyük güncellemeleri olacak Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
13 Yorumun Tamamını Gör