Uygulama ile Aç

AOC fiyat-performans oyuncu monitörünü duyurdu

AOC 27G10ZE oyuncu monitöründe 27 inçlik Full HD IPS panel, 260Hz aşırtılmış tazeleme hızı, HDR10 desteği, oyunlara göre görüntü performansını ayarlama gibi özellikler yer alıyor.

Oyuncu ekipmanları için kısıtlı bir bütçesi olan oyunculara yönelik piyasaya sürülen AOC markasının yeni monitörü fiyatının üzerine çıkan özellikleri ile oyunlarda tatmin edici bir performans sergiliyor.

AOC 27G10ZE özellikleri ve fiyatı

AOC 27G10ZE oyuncu monitörü biraz daha dengeli bir bütçesi olanlara hitap ediyor. 27 inçlik Full HD IPS panelde 260Hz aşırtılmış tazeleme hızına ulaşılabiliyor. 300 nit parlaklık değeri yanında griden griye 1ms tepki süresi, 8-bit renk desteği yer alıyor.

Ayrıca bkz.

ASUS ROG Swift OLED 32 Pro Avrupa fiyatı belli oldu

DCI-P renk gamının yüzde 96’sı, sRGB renk gamının yüzde 126’sı kapsanırken HDR10 desteği ile daha gerçekçi ve detaylı görseller elde edilebiliyor. Düşük gecikme modu sayesinde yaptığınız hamleler ekrana gecikmesiz yansıyor.

Oyun kategorilerine göre ayar yapabilmenizi sağlayan menüsü, mavi ışık filtresi, titreşim engelleme, HDMI 2.0, DP 1.2 bağlantısı gibi özellikleri olan AOC 27G10ZE oyuncu monitörü 138$ fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunuldu.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
9 Yorumun Tamamını Gör