Uygulama ile Aç

Apple, tepkiler üzerine iPhone 16 reklamını yayından kaldırdı

Apple, iPhone 16 etkinliğinden beri Apple Intelligence'ı tanıtma çabasında, her iOS 18 güncellemesiyle başka bir yapay zeka özelliği geliyor ancak Siri hâlâ tanıtım videolarının çok gerisinde.

Apple, yapay zeka konusunda rakiplerinin çok gerisinde. iOS 18 tanıtımında gösterilen Apple Intelligence özelliklerinin tüm cihazlara getirilmemesi, dil eksikliği bir yana kademeli olarak sunulması iPhone kullanıcılarını kızdırdı. Söz verilen geliştirmelerden biri de asistan Siri’ye yönelik. Siri’nin tamamen yenileneceği söylendi ve hatta birkaç tanıtım videosu çekildi ancak Apple Intelligence destekli Siri hâlâ kullanıcılara sunulmuş değil.

Ayrıca bkz.

Apple, yapay zeka destekli Siri'nin 2026'ya ertelendiğini duyurdu

Siri'nin daha kişisel versiyonunun yakın zamanda gelmeyeceği doğrulandıktan sonra Apple söz konusu reklamı geri çekmek durumunda kaldı.

Bella Ramsey’in oynadığı reklam videosu yayından kaldırıldı. Reklamda, Ramsey tanıdık birinin yaklaştığını görüyor ve Siri'ye geçen ay belirli bir restoranda buluştukları kişinin adını soruyor. Siri, muhtemelen Ramsey’in iPhone'undaki bir takvim etkinliğine, e-postaya veya mesaja dayanarak hemen isimle yanıt veriyor.

Apple, Siri'nin cihazdaki verilere dayanan bu tür soruları yanıtlamasına olanak tanıyan özellikleri geliştirmenin beklenenden daha fazla zaman aldığını duyurdu.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
33 Yorumun Tamamını Gör