Uygulama ile Aç

HBO Max, Arkham Asylum dizisini rafa kaldırdı

HBO Max çatısı altında hazırlanan DC Comics uyarlamalarından biri olan Arkham Asylum dizisi rafa kaldırıldı. İptal edilen diziyi Antonio Campos ve Matt Reeves hazırlıyordu.

HBO Max, ya da yeni adıyla MAX çatısı altında hazırlanan DC Comics uyarlamalarından biri de Arkham Asylum dizisiydi. Adından da anlaşılacağı üzere, Batman hikâyelerinde gördüğümüz meşhur akıl hastanesine odaklanacak olan bu dizi, daha önce Christine ve The Devil All the Time gibi dikkat çekici filmlere imza atan Antonio Campos tarafından hazırlanıyordu. Bu da Arkham Asylum'u hazırlık aşamasındaki en ilgi çekici DC uyarlamalarında biri yapıyordu.

Ayrıca bkz.

Blade Runner dizisinin çekimlerine başlandı

Arkham Asylum Projesi İptal Edildi

Ancak son dönemde DC Films'te yaşanan değişim, bu dizinin gerçeğe dönüşmesini engelledi. James Gunn ve Peter Safran öncülüğünde yepyeni bir sinemaatik evren kurmaya çalışan DC Films, bu yeni evrene yönelik planlarına uymayan Arkham Asylum dizisini rafa kaldırdı. Gerek konusu, gerekse yaratıcı ekibiyle merak uyandıran dizi çekilmeyecek.

Arkham Asylum dizisinin yapımcılarından biri de The Batman filminin yönetmeni Matt Reeves'ti. Ancak buna rağmen dizi The Batman aynı evrende değil, yeni DC Sinematik Evreni'nde yer alacak şekilde hazırlanıyordu. Ne var ki bu James Gunn ve Peter Safran'ı ikna etmek için yeterli olmamış gibi görünüyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör