Uygulama ile Aç

Baldur's Gate 3'ün resmi çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri açıklandı

Erken erişim döneminde zengin içeriği ile oyuncularının beğenisini kazanan Baldur's Gate 3'ün resmi çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri belli oldu. İşte detaylar

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Larian Studios'un yaptığı sıra tabanlı açık dünya rol yapma oyunu Baldur's Gate 3'ten güzel haber geldi. 2020 yılında erken erişime açılan ve türkçe dil desteğiyle oyunculardan olumlu geri dönüşler alan yapımın nihayet resmi çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri belli oldu. 

Baldur's Gate 3 çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri açıklandı

Sony tarafından dün gerçekleştirilen State Of Play etkinliğinde, dikkat çeken yeni gelişmeler ile karşılaştık. Ancak bunlar arasından en heyecan verici haber uzun zamandır beklenen Baldur's Gate 3'ten geldi. Yapılan açıklamaya göre Baldur's Gate 3, 31 Ağustos 2023'te Playstation 5 ve PC için çıkış yapacak.

Ayrıca yeni etkinlikte Spider-Man, Whiplash ve Invincible'daki rolleriyle tanınan ünlü seslendirmen JK Simmons'ın yer aldığı yeni bir Baldur's Gate 3 fragmanı da yayınlandı. İşte video

Paylaşılan sistem gereksinimleri, Baldur's Gate 3'ün geniş bir donanım yelpazesi tarafından destekleneceğini gösteriyor. Ancak depolama tarafında büyük bir alana ihtiyacınız olacağını belirtelim. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Baldur's Gate 3 PC Sistem Gereksinimleri

Minimum

Önerilen

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör