Uygulama ile Aç

Bayraktar KIZILELMA PT-3'ten önemli başarı: İkinci taksi testi tamamlandı

Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA bir testini daha başarıyla tamamladı. Selçuk Bayraktar KIZILELMA PT-3'ün ikinci taksi testinin yapıldığını duyurdu.

Türk savunma sanayisinin en önemli projelerinden olan insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA PT-3 göklere hazırlanıyor. Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen ve testleri devam eden KIZILELMA ilk motor testi sonrası ilk taksi testini de başarıyla tamamlamıştı.

İkinci taksi testi başarıyla tamamlandı

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından Bayraktar KIZILELMA PT-3'ün ikinci taksi testinin de başarıyla tamamlandığını duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gücüne güç katacak KIZILELMA’nın taksi testlerinin ardından tekrar uçuş testlerine geçmesi bekleniyor.

Ayrıca bkz.

Bayraktar Kızılelma’nın yeni prototipi taksi testi gerçekleştirdi

Taksi genel olarak uçakların yerdeyken tekerlekleri üzerinde yaptığı hareketlerdir. Uçağın bulunduğu park alanından, kalkış yapacağı pistin başına veya iniş yaptıktan sonra pist çıkışından park edeceği yere kadar yapılan tüm hareketlerdir. Bayraktar KIZILELMA'nın temel özellikleri ise şu şekilde:

Temel uçuş performans kriterleri

Gelişmiş Özellikler



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör