Uygulama ile Aç

Black Shark yeni akıllı saati Watch X-H100'ü tanıttı

Black Shark markası yeni akıllı saatini piyasaya sürdü. Watch X-H100 isimli model büyük ekranı, SIM kart desteği ve uzun pil ömrü gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Çinli Black Shark markası Watch X-H100 olarak adlandırılan yeni bir akıllı saat tanıttı. Şık tasarımı ile dikkat çeken model 60 Hz yenileme hızı ve 600 nit maksimum parlaklık sunan 1.9 inç boyutunda yuvarlak bir ekrana taşıyor.

Ayrıca bkz.

Xiaomi üzdü: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak

Black Shark Watch X-H100 kalp atış hızı takibi, kandaki oksijen seviyesini ölçme, adım sayar ve kalori hesaplması gibi temel sağlık izleme özelliklerine sahip. Tüm bu işlevler giyilebilir cihazlarda artık standart olarak sunuluyor.

Fiyatı da belli oldu

Akıllı saatin gövdesinin yan kısmında 2 megapiksel kamera mevcut. Diğer özelliklerini SIM kart yuvası, GPS ve Wi-Fi bağlantısı olarak sıralayabiliriz. Cihaz telefona ihtiyaç duymadan arama yapmanıza olanak tanıyor.

Black Shark Watch X-H100'de 900 mAh'lik pile yer verilmiş. Tek şarjla 72 saate kadar kullanılabiliyor. Skıllı saat 5 Ağustos'ta Çin'de 97 dolar fiyatla satışa sunulacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör