Uygulama ile Aç

Call of Duty: Black Ops 6 çıkış fragmanı paylaşıldı

25 Ekim'de PC ve konsol oyuncularıyla buluşacak Call of Duty: Black Ops 6 için yeni bir çıkış fragmanı paylaşıldı. İşte sistem gereksinimleri ve daha fazlası...

Treyarch tarafından neredeyse dört yıldır geliştirilen Call of Duty: Black Ops 6, önümüzdeki haftalarda resmen yayınlanacak ve Call of Duty serisinin en beklenen yapımlarından biri olmayı başarmış durumda. Geçtiğimiz saatlerde ise, Call of Duty: Black Ops 6'nın çıkış fragmanı paylaşıldı. 

Call of Duty: Black Ops 6 çıkış fragmanı paylaşıldı

Microsoft'un Activision Blizzard'ı 69 milyar dolara satın almasının ardından piyasaya sürülecek ilk ana Call of Duty oyunu olan Black Ops 6, soğuk Savaş'ın sona erdiği bir dönemde geçecek. Paylaşılan fragmanda ise oyuncuların Merkezi İstihbarat Teşkilatı'na sızan ve kendilerine direnen herkesi Amerika Birleşik Devletleri'ne ihanetle damgalayan gizli bir güç olan Pantheon'u avlamak için Troy Marshall ve Frank Woods'u takip edeceğini görüyoruz.

Ayrıca Black Ops 6'da diyalog seçimleriniz de önemli olacak. Hikaye oyunca bir yol seçmeniz istenecek bu da nihayetinde hikayenin sonunu etkileyecek. Multiplayer moduna gelirsek, tamamen yeni 16 haritanın yanı sıra yeniden düzenlenmiş dört harita içerecek.

Ayrıca bkz.

Black Ops 6'nın beta testi GeForce Now kullanıcılarına açıldı

Haritalara ek olarak, oyuncuların herhangi bir yöne koşmasına, kaymasına ve dalmasına olanak tanıyan yeni hareket sistemi olacak. Klasik prestij, RC-XD killstreak, tomahawk’lar ve daha fazlasıyla birlikte geri dönecek.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör