Uygulama ile Aç

Call of Duty: Black Ops 6 PC sistem gereksinimleri açıklandı

25 Ekim'de PC, konsol ve Xbox Game Pass aboneleriyle buluşacak Call of Duty: Black Ops 6 için PC sistem gereksinimleri paylaşıldı. İşte sistem gereksinimleri ve daha fazlası...

Treyarch tarafından neredeyse dört yıldır geliştirilen Call of Duty: Black Ops 6, önümüzdeki haftalarda resmen yayınlanacak ve Call of Duty serisinin en beklenen yapımlarından biri olmayı başarmış durumda. Geçtiğimiz saatlerde ise, Call of Duty: Black Ops 6'nın çıkış fragmanı paylaşıldı. 

Call of Duty: Black Ops 6 PC sistem gereksinimleri açıklandı

Kaçıranlar için Microsoft'un Activision Blizzard'ı 69 milyar dolara satın almasının ardından piyasaya sürülecek ilk ana Call of Duty oyunu olan Black Ops 6, soğuk Savaş'ın sona erdiği bir dönemde geçecek. Ayrıca Black Ops 6'da diyalog seçimleriniz de önemli olacak. Hikaye oyunca bir yol seçmeniz istenecek bu da nihayetinde hikayenin sonunu etkileyecek. Multiplayer moduna gelirsek, tamamen yeni 16 haritanın yanı sıra yeniden düzenlenmiş dört harita içerecek.

Paylaşılan listeye göre Black Ops 6 için kullanıcıların minimum 8GB RAM, AMD Ryzen 5 1400 veya Intel Core i5-6600 işlemci ve AMD Radeon RX 470 Arc A580 veya GeForce GTX 960 ekran kartına ihtiyacı olacak. Önerilen gereksinimlerde ise, 12GB RAM, AMD Ryzen 5 1600X veya Intel Core i7-6700K işlemci ve Intel Arc A770, AMD RX 6600XT veya GeForce RTX 3060 / GTX 1080 Ti ekran kartı yer alıyor. 

Ayrıca bkz.

Ekim 2024'ün ikinci yarısı Xbox Game Pass oyunları belli oldu

Black Ops 6 için listelenen minimum gereksinimler büyük ihtimalle düşük veya orta ayarlarda 30 FPS değerini hedefliyor. Önerilen gereksinimler ise, yüksek ayar ve 60 FPS için geçerli olacak. 

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

4K Ultra Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Black Ops 6 ne zaman çıkıyor?

Call of Duty Black Ops 6, 25 Ekim’de PC, Xbox ve Playstation platformlarında yayınlanacak. Ayrıca ilk günden Xbox Game Pass kütüphanesine ekleneceğini belirtelim. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör