Uygulama ile Aç

Casio'nun en ikonik modeli masa saatine dönüşüyor

Japon şirketin son hamlesi Casio hayranlarını bir kez daha heyecanlandırdı. Casio, A158W'nin DQD-851J-8JF adı verilen dev bir masaüstü versiyonunu üretmeye karar verdi.

Casio Japan, akıllı saatlerden vazgeçip daha basit dijital saatlere yönelenlere tanıdık gelecek yeni bir masa saati piyasaya sürüyor. Resmi olarak DQD-851J-8JF olarak adlandırılan saat, 25 Ekim'den itibaren yalnızca Japonya'da 4.378 yen (yaklaşık 29 $) karşılığında satışa sunulacak.

Casio, masa saati versiyonuna sıcaklık ve nem sensörü ekliyor

Yeni masa saati paslanmaz çelik yerine plastikten yapılmış olması nedeniyle Casio A158W'den bile daha ucuz olacak. Masa saati ayrıca bir kronometre ve saat başı zaman sinyaline sahip olmayacak ancak termometre ve nem sensörü gibi Casio'nun temel dijital saatlerinde bulunmayan özellikler eklenecek.

Ayrıca bkz.

Casio, Black and White koleksiyonuyla karşımızda

Ekranı karanlıkta gözleri yormayan LED'lerle aydınlatılırken erteleme işlevi ve beş farklı ses seviyesiyle çalar saat olarak kullanılabilecek. Üzerinde gün ve ay göstergesi bulunan tam otomatik bir takvimi bulunan saat bir çift AA pil ile en az bir yıl çalışabilecek.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
8 Yorumun Tamamını Gör