Uygulama ile Aç

DonanımHaber olarak EARS projemizin faaliyetlerine 2024 itibarıyla başladık

DonanımHaber olarak yer aldığımız EARS projemizin faaliyetlerine 2024 yılı itibarıyla başladık. EARS projesi nedir?

DonanımHaber olarak yürüttüğümüz yapay zeka projelerine bir yenisini ekliyoruz. EARS (Environment Adaptive Recommendation System) projemiz ile kullanıcılara yapay zeka tabanlı özelleştirilmiş hizmet sunan ve çığır açan bir “Öneri Motoru” geliştiriyoruz. EARS projemizin faaliyetlerine başladık.

EARS projemiz; Eureka Network kümesi altındaki ITEA 2021 çağrısı kapsamında EUREKA LABEL aldı ve 2022 yılının sonlarında TÜBİTAK başvuru süreçleri tamamlandı. EARS projesinin faaliyetleri 2024 yılı itibarıyla başladı.

EARS projesinde hangi şirketler yer alıyor?

EARS projemizde 4 farklı ülkeden uluslararası ortaklarla iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Proje, ARD Grup Bilişim Teknolojileri koordinatörlüğünde yürütülüyor. Projede Türkiye’den DonanımHaber, ARD Grup, Doğuş Teknoloji ve Adesso yer alıyor. Ayrıca İspanya’dan Dextromedica, Glintt Healthcare ve Square1 şirketleri, Portekiz’den Instituto Superior de Engenharia do Porto (ISEP) ve FTP Soluções Empresariais, Belçika’dan ise BEIA SRL şirketleri paydaşlarımız arasında alıyor.

EARS nedir?

EARS, ITEA 2021/EUREKA Çağrısı kapsamında EUREKA LABEL’ını kazanmış ve 2022'nin sonlarında TÜBİTAK başvuru sürecini başarıyla tamamlamış bir girişimdir. EARS projesi ile çeşitli alanlardaki farklı uygulamalarla sorunsuz bir şekilde entegre olan, gerçek zamanlı, yapay zeka destekli bir Öneri Motoru geliştiriyor ve kullanıcılara kişiselleştirilmiş ürün ve hizmet önerileri sunmayı hedefliyoruz. EARS platformu, e-ticaret, e-sağlık, medya gibi çeşitli sektörlere hitap edecek şekilde çok yönlü olarak tasarlanmıştır.

Proje hakkındaki detaylara aşağıdaki web sitesinden ulaşabilirsiniz:

https://earsproject.com

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş