Uygulama ile Aç

EA Sports FC 25'den ilk video geldi: İşte gelen yenilikler, fiyatı ve çıkış tarihi

EA Sports, bu yıl EA Sports FC 25'e gelecek özelliklerin açıklanmasıyla birlikte ilk fragmanı da yayınladı. Resmî tanıtım videosunun yayınlanmasıyla oyun ön siparişe açıldı ve fiyatı belli oldu.

EA Sports, 27 Eylül’de çıkış yapacak EA Sports FC 25 oyunu için resmî tanıtım fragmanını yayınladı. Peki, bu yıl yenilikler neler?

Ayrıca bkz.

EA Sports, FC 25 Ultimate Edition kapağındaki yıldızları açıkladı

FC 25’te Menajer ve Oyuncu Kariyer Modlarının yanı sıra Kulüpler geri dönüyor. Bu yılın yeniliği, uzun zamandır söylentileri dolaşan ve şimdi onaylanan 5’e 5 Rush modu. Bu mod, Football Ultimate Team (FUT), Kulüpler, Santra ve Teknik Direktör Kariyerinde olacak.

EA FC 25, EA Sports'un "taktik temellerin elden geçirilmesi" olarak adlandırdığı FC IQ’yu getiriyor. EA Sports, “Oyun genelinde taktiksel temellerin elden geçirilmesi, takım düzeyinde daha fazla stratejik kontrol ve daha gerçekçi kolektif hareket sağlarken, gerçek dünya verileriyle desteklenen yeni yapay zeka modeli, tamamen yeni Oyuncu Rolleri aracılığıyla oyuncu taktiklerini etkiliyor” diyor.

Kariyer modunda gerçek dünyanın en büyük hikayelerini yaşamanıza olanak tanıyan Canlı Başlangıç ​​Puanlarını tanıtan bir lansman sonrası güncelleme olacak. Bununla ilgili daha fazla ayrıntı ilerleyen zamanda gelecek.

EA Sports FC 25 ne zaman çıkacak?

EA Sports FC 25, 27 Eylül'de Xbox, PlayStation, PC ve Nintendo Switch için yayınlanacak. Oyunun Ultimate Edition sürümünü satın alanlar 20 Eylül'den itibaren oynayabilecek. Bu arada EA Sports FC 25'teki HyperMotionV teknolojisi yalnızca Xbox Series X|S, PS5 ve PC’de mevcut.

EA Sports FC 25 fiyatı ne kadar?

EA Sports FC 25 PC fiyatı 2600 TL. FC 25 PlayStation Store ve Xbox mağazasında 2900 TL fiyatla ön siparişte. Bu fiyatlandırma standart sürüm için geçerli.

EA Sports FC 25 sistem gereksinimleri

EA Sports FC 25'i bilgisayarda oynamak için gerekli minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimleri:

Minimum

Önerilen

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
17 Yorumun Tamamını Gör