Uygulama ile Aç

Hava nemlendirici tavsiyesi için en iyi buhar makineleri (2024)

Hava nemlendirme cihazı, havanın kurumasından kaynaklı sağlık sorunlarından kurtulmanızı sağlar. Peki, hangi oda nemlendirici alınmalı? İşte en iyi buhar makinesi tavsiyeleri:

Hava nemlendirici buhar makineleri, kuru cilt, astım, boğaz ağrısı ve hatta çatlayan dudaklar gibi havanın kuruması nedeniyle oluşan birçok sağlık sorununu gidermek için kullanılır. En iyi hava nemlendirme cihazı, odanın her yerine yavaş yavaş, sabit nem yayarak kendinizi daha sağlıklı ve daha rahat hissetmenizi sağlar, sürekli bakım da gerektirmez. Odanın havasını nemlendirmek, genellikle klimanın evinizdeki havayı hızlı bir şekilde ısıtması veya soğutması durumunda meydana gelen rahatsız edici derecede hava kuruluğunu önlemeye yardımcı olur. %40’ın altındaki hava kuru olarak kabul edilir. Peki, en iyi hava nemlendirici buhar makinesi hangisi? Hava nemlendirme tavsiyesi isteyenler için en iyi buhar makineleri burada.

En İyi Hava Nemlendirici Buhar Makineleri💦

Marka/Model 💧 Fiyat 🏷️
Deerma F301 Dijital Üstten Dolum Ultrasonik Soğuk Hava Nemlendirici 1.939 TL
Robeve Büyük 550 ml Otomatik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi 649,90 TL
Havvaca HD-1350B Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi 989,90 TL
Kiwi Kah 6643 Ultrasonik Hava Nemlendirici 1.849 TL
Deerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendirici 1.670 TL
Sinbo SAH-6107 Ultrasonic Hava Nemlendirici Buhar Makinesi 990 TL
H2O Humidifier 400ml Ultrasonik Hava Nemlendirici 245,65 TL
Xiaomi Mi Smart Antibakteriyel Hava Nemlendirici 9.998 TL
Weewell WHC650 Soğuk Buhar Makinesi 2.199 TL
Beurer LB 88 Hava Nemlendirici 5.199 TL
Loobex Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ME-3140 1.438 TL

Oda nemlendiren buhar makinesi yorumları dikkate alındığında; en iyi ultrasonik hava nemlendirici markaları sıralamasında Deerma, Weewell, Xiaomi ve Robeve öne çıkıyor. 2024’te satın alınabilecek hava nemlendirme cihazı tavsiyesi olarak ise; Robeve J001, Deerma G628W, Loobex ME-500Q ve modelleri, sessiz çalışma, güçlü buhar çıkışı ve ek özellikleriyle öneriliyor.

1️⃣ Deerma F301 Dijital Ultrasonik Soğuk Hava Nemlendirici

Deerma, en çok tercih edilen hava nemlendirici buhar makinesi markası. En iyi ultrasonik hava nemlendirici tavsiyesi isteyenlere Deerma DEM F301 modelini öneririz. Portatif mini tasarımıyla çalışma masanızda yer kaplamaz, masanıza şık dokunuş, sade bir görünüm katar. Üstten dolum ve sabit nem ayarı özellikleriyle işinizi bölmeden nemlendiriciyi uzun süre kullanabilirsiniz. Sabit nem fonksiyonu etkinleştirildiğinde, Deerma hava nemlendirici, ortam nemini algılayarak ideal nem seviyesine ulaşana kadar nem seviyesini otomatik olarak düzenler. Cihaz, ortam nemini gerçek zamanlı algılar. Renkli gösterge halkası odanın nem seviyesine göre otomatik olarak renk değiştirir; %45 altı düşük ve orta seviyeli nem, %45 - %75 uygun nem oranı, %75 üzeri yüksek nem olarak farklı renklerde gösterilir. Üstten dolum özelliğiyle su haznesini (20 cm genişliğinde) sökmeniz, yerinden kaldırmanız gerekmez; kolayca su ekleyebilirsiniz. Su miktarı yetersizce gücü otomatik olarak keserek nemlendiricinin zarar görmesini engeller. Deerma buhar püskürtme sistemi türbin hava kanalı sistemiyle buharı daha da yoğunlaştırır ve yükseğe püskürtür.

Deerma F301 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Bu süre zarfında uyku düzenimizde belirgin bir iyileşme gördük. Eşim ve kızım artık öksürmüyor ve uyanmıyorlar, haliyle ben de rahatça uyuyabiliyorum. Ayrıca nem seviyesi yetersiz olduğu için sık sık burnum kanamaya başlamıştı. 3 haftadır kanama vs olmuyor. Güçlü, orta ve zayıf olmak üzere buhar çıkışının 3 modu var. Ayrıca nem seviyesini gösteren 3 farklı renk var. Kırmızı %45 altını, yeşil ise %45 ve yanılmıyorsam yüzde 75 arasını gösteriyor. Seviye çok artmadığı için üçüncü rengi henüz göremedim. Biz cihazı güçlü modda çalıştırıp, nem ledi yeşile dönünce otomatiğe alıyoruz. Otomatiğe aldığınız zaman o anki nemi koruyacak şekilde buhar çıkışını kendi ayarlıyor. İçindeki su bitince de cihaz kapanıyor.

✍🏻 Çok memnun kaldım. Kuzenimin tavsiyesiyle almıştım. Oğlum ve ben astım hastasıyız. Geceden sabaha kadar açık kalıyor. Kolay kullanım, rahat nefes.

2️⃣ Robeve Otomatik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi

Robeve, hava nemlendirici kullanıcı yorumları en iyi markaların başında geliyor. Robeve büyük 550 ml oda nemlendirici, şık ve dekoratif tasarımıyla çok beğeniliyor. Özel tasarlanmış ultrasonik nemlendirici, oda havasını nemlendirmek için tasarlanmıştır ve nemlendirirken aynı zamanda havayı da temizler. İç mekan kirliliğini ve virüsleri azaltır, ferahlığı sağlar. Ultrasonik teknoloji sayesinde 30dB’den daha düşük seste çalışır ve uyurken rahatsız etmez. İçindeki su seviyesi güvenli seviyenin altında indiğinde otomatik olarak gücü keser ve kapanır. 550 ml kapasitesi sayesinde uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

Robeve Hava Nemlendirici Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Ürünün su haznesi büyük. Kumandalı oluşu, ışığı, buhar yoğunluğunu, çalışma süresini ayarlayabilmek ve açıp kapatabilmek açısından kolaylık sağlıyor. Su haznesi boşaldığında otomatik kapanıyor olması güvenlik sebebiyle iyi. Tavsiye üzerine aldım, ben de tavsiye ederim.

✍🏻 Görüntüsü çok güzel. Bakınca gerçek ahşap hissi veriyor. Kullanımı kolay. Aralıklı olarak çalışıp tekrar kapanma özelliği hoşuma gitti. Evimiz 120 metrekare; çalışınca yavaş yavaş koku yayılıyor, tabii ki yoğunluk odada kalıyor. Bence kullanılan yağa bağlı olarak koku dağılımı da değişecektir.

3️⃣ Havvaca HD-1350B Ultrasonik Soğuk Buhar Makinesi

Havvaca HD-1350B, uygun fiyatlı ultrasonik buhar makinesi arayanlara tavsiyemizdir. 2.8 litre su tankı kapasitesine sahip olan hava nemlendirme cihazı, 25 metre karelik alana etki eder. Tankın içindeki su miktarını size bildirir, böylece su yetersiz kaldığında ilave yapabilirsiniz. Havvaca hava nemlendirici, odanın nem dengesini sağlar ve istenilen seviyeye ulaştığında otomatik olarak kapanır. Nem göstergesiyle anlık takip edebilirsiniz. Soğuk buhar makinesi, sıcaklık/soğukluk ayarı, açma ve kapama, nem dengesi ve fazlasını uzaktan kumandayla kontrol etme kolaylığı sunar.

Havvaca HD-1350B Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 %45 seviyesine ayarladım ve çocuk odasının nemini hep aynı seviyede tutuyor. 1 haftadır denedim, gayet güzel tam beklediğim gibi. Deposunu doldurunca günlük 12 saat kadar çalışarak 20 metrekare odada 3 gün kadar 1 depo dayanıyor. Gayet sessiz ve güçlü buhar üflüyor. 2 ayrı dijital oda termometresiyle bu cihazın nem ölçümünü karşılaştırdım ve nem ölçümünün doğru olduğunu bu şekilde kontrol ettim. Cihaz çok yeterli, tavsiye ederim.

✍🏻 Geceleri nefes problemi yaşayan biriyim. Aynı sorun maalesef kızımda da var ve uykuda hırıltısı oluyordu. Bu cihazla gerçekten rahat uyudum. 3 ayarı var ama en yüksekte çalıştırmaya gerek yok bence çünkü; etraf biraz fazla su oluyor. 2 numara gayet iyi. Işığı kapatma seçeneği yok; gece lambası gibi oluyor ama rahatsız edecek uyutmayacak bir seviyede değil. Kendinden nem ölçeri var. İstediğiniz nem seviyesini seçip ayarlama yapabiliyorsunuz.

4️⃣ Kiwi Kah 6643 Ultrasonik Hava Nemlendirici

Kiwi Kah 6643, en iyi ultrasonik hava nemlendirici cihazlar arasında. Aromaterapi yağları kullanarak, müzik ve aydınlatmayla huzurlu bir uyku geçirebilirsiniz. Aromaterapi yağların koku yoğunluğunu istediğiniz miktarda ayarlayabilirsiniz. İçerisine 2 litre su alabilen geniş bir kullanım kapasitesi vardır. 10 saat kesintisiz kullanım sağlar. Soğuk buhar vermesiyle kullanılan odayı ekstra ısıtmaz. Buğu kontrolü sayesinde çok ya da az olarak ortama göre ayarlayabilirsiniz. İçerisindeki su bittiği zaman susuz kaldığına dair uyarı verir.

Kiwi Kah 6643 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Valla ben çok tereddüt etmiştim alırken. Her şeyi beğenmem ve ince eler sık dokurum öyle biriyim. Bir arkadaşımda bundam varmış, indirimden aldım ve aşırı memnunum. Sessiz suyu üstten koyuluyor. Yarım koyun yazmışlar, hep öyle yaptım. Bir de yarı ayarda açtım, 3 gece idare etti.

✍🏻 Oğlumun burnu sürekli tıkanıyordu, bu makine işe yarar diye aldım ve çok memnun kaldım. Kullanmaya başladıktan sonra burun tıkanıklığı geçti. Sessiz çalışıyor. En güzeli de içindeki su bitince kırmızı yanıyor ve çalışmaya devam etmiyor. Güzel buhar veriyor, soğuk su koyunca oda soğuyor. Ben ılık su koyuyorum, bir sıkıntı olmuyor. Uçucu yağdan 1-2 damla damlatınca koku hemen yayılıyor, ortam mis gibi oluyor.

5️⃣ Deerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendirici

Deerma DEM F628S, en iyi hava nemlendirme cihazını arayanlara tavsiyemizdir. Deerma Ultrasonik Hava Nemlendirici, ufak boyutuna rağmen 5 litrelik kapasiteye sahip. Tek bir defa su ekleyerek tüm gün çalıştırabilirsiniz. Haznedeki su miktarını şeffaf su seviyesi göstergesinden görebilir ve gerektiğinde su ekleyebilirsiniz. Deerma Hava Nemlendiricisi, havadaki nemi %45-90 arasında belirlediğiniz bir değerde sabitleyerek sağlığınız için uygun koşulların oluşmasını sağlar. Dijital ekran, sıcaklık ve nem göstergeleri, hedeflediğiniz nemlendirme etkisini sağlayabilmeniz için mevcut sıcaklık ve nem bilgilerini gerçek zamanlı olarak sunar. Sizi rahatsız edebilecek herhangi bir gürültü çıkarmadan sessize çalışır. Dijital ekrandaki ışığın uyurken gözünüzü almasını istemezseniz, zamanlayıcı düğmesine kısa süre basılı tutarak kapatabilirsiniz.

Deerma DEM F628S Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Burun tıkanıklığım olduğu için almıştım. Gayet iyi nem veriyor. Eskisen boğazım kuru uyanırdım. Şimdi uyandığımda boğazım nemli rahatsız olmuyor. Kapatmadan sürekli çalışınca etrafta nemden dolayı ıslaklık oluyor. Gecelere kademeli olarak çalışmaya ayarlıyoruz. İçine esans yağları damlatınca da odada hoş koku oluyor.

✍🏻 Bebeğim için aldık; iyi ki de almışız. Bizim de uyku kalitemizi artırdı.

6️⃣ Sinbo SAH-6107 Ultrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi

Sinbo SAH-6107, özellikle bebeği ve çocuğu olan ailelere tavsiye edeceğimiz oda nemlendirici. Sinbo ultrasonik hava nemlendiricisi, gürültü çıkarmadan çalışma özelliğine sahip. Aydınlatıcı işleviyle de gece lambası olarak da odanızın dekorasyonuna katkı sağlar. Haznesi içindeki su azaldığı zaman otomatik olarak kapanarak güvenli kullanım sağlar. Sinbo hava nemlendirici buhar makinesi, saldığı anyon sayesinde nemi artırır, ferahlığı geliştirir ve ortamı rahatlatır.

Sinbo SAH-6107 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Üründen memnunum. Sessiz bir şekilde çalışıyor, buhar verişi de çok güzel. Ayrıca ışığı da gece lambası gibi güzel ışıtıyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

✍🏻 Geçmeyen öksürüğe birebir. Lojmanda oturduğumuz için merkezi sistem bir ısınma var; o yüzden nem oranı baya düşüyor ama bu cihaz sayesinde sabah uyandığımızda ağzımız burnunuz kuru kalkmıyoruz. Astım bronşit tanısı olan bir çocuğum var. Bu ürün ve tuz lambası sayesinde artık öksürmüyor. Geceleri rahat uyku ve hastalık önleme konusunda yardımcı bir ürün.

7️⃣ H2O Humidifier Ultrasonik Hava Nemlendirici

H2O Humidifier, ucuz hava nemlendirici buhar makinesi arayanlara tavsiyemizdir. Bu nemlendirici, gece boyunca sessiz bir ortam sağlar. Ultrasonik teknoloji sayesinde minimum gürültü ile maksimum performans sunar. Kişisel ihtiyaçlarınıza göre nem seviyelerini ayarlayabilirsiniz. İki farklı buhar üfleme seçeneği ile optimum nem seviyesi sağlar. Esanslı yağları ekleyerek odanızı hoş kokularla doldurun ve rahatlatıcı bir atmosfer yaratın. Bu nemlendirici, aromaterapi difüzörü olarak da kullanılabilir. Geniş ağızlı su tankı, kolayca temizlenebilir ve hijyenik kalmasını sağlar. Ayrıca, su seviyesini gözlemlemek için şeffaf bir tank tasarımı mevcuttur.

H2O Humidifier Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 3 LED fonksiyonu var; 1 renkli, 2 sade beyaz, 3 LED’ler çalışmadan. 2 fonksiyon hava özelliği var; aralıklı ve sürekli olarak. Çalıştırmadan önce içindeki süngerin iyice ıslandığından emin olun, yoksa buhar gelmiyor. Ürün güzel, yakışıyor. Buhar kısma elinizi koyunca hafif soğukluk hissi geliyor.

✍🏻 Mükemmel ürün. Etrafta su bırakmıyor, ıslanma vs olmuyor. 1 tane yedek filtreyle kablosu yanında geldi. Adaptör yok. Onu telefon adaptörünüz ile halledersiniz veya laptopa takarak ta çalıştırabilirsiniz. Ürün 10 numara tavsiye ederim.

8️⃣ Xiaomi Mi Akıllı Antibakteriyel Hava Nemlendirici

En iyi hava nemlendirici buhar makinesi olarak Xiaomi’nin Mi Smart Antibacterial Humidifier ürününü tavsiye ederiz. UV-C anında sterilizasyon sistemi, temiz ve sağlıklı bir buhar salgılar. Üstten doldurmalı tasarım, sadece kapağı çıkararak su ekleyebilmenizi sağlar; su haznesini çıkarmanız veya suyu dolduracağınız yere gidip gelmeniz gerekmez. Xiaomi hava nemlendirici, 38 dB’den az ses üretimiyle çok sessizdir ve dikkatinizi dağıtmaz. Seramik merkezli, yüksek frekanslı atomizasyon diski, suyun 1-5 mikron boyutunda parçalara bölünmesini sağlar. Bu parçacıklar buhar kanalından saatte 300 ml oranında anında çıkar. Küçük parçacıklar cildinizin içine nazikçe işleyerek doğrudan alt kas katmanlarına ulaşır. Bu sayede cildiniz suyu bir sünger gibi emer ve nem seviyesini korur. Gece ve gündüz sürekli nemlendirme için yeterli su kapasitesine sahiptir.

Xiaomi Hava Nemlendirici Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Kızımda geniz eti vardı ve geceleri nefes almakta güçlük geçiyordu. Bu da uyku düzenini bozuyordu. Bu ürünü aldıktan sonra kızımın uykusuzluğu tamamen kesildi. Eşim ve ben üründen çok memnun kaldık.

✍🏻 Ürün kesinlikle harika, çok fazla güçlü, şiddetle tavsiye ederim. Küçük odalar için biraz güçlü kalabilir çünkü en düşük kademede bile çok yüksek buhar gücü var. Kısa zamanda odanın emrini arttırıyor. Sağlık açısından çok fazla nem de iyi değil. Telefondan ayarlaması çok basit ve çok pratik. İstediğin zaman çalışıp kapanmasını ayarlayabiliyorsunuz. Keşke belli bir nem seviyesine gelince otomatik kapansa o zaman çok daha iyi olurdu.

9️⃣ Weewell WHC650 Soğuk Buhar Makinesi

Weewell WHC650, soğuk buhar makinesi tavsiye isteyenlere önereceğimiz en iyi modellerden biri. Weewell ultrasonik buhar makinesi, 3.5 litrelik kapasitesiyle sık sık su doldurma ihtiyacını ortadan kaldırır. Cihazın yanında bulunan şeffaf su seviyesini gösteren gösterge sayesinde ne kadar su kaldığını kolayca anlayabilirsiniz. Üst kısımdan suyu rahatça ekleyebilirsiniz. İhtiyacınıza göre 3 farklı buhar seviyesi (düşük, orta ve yüksek) mevcuttur. Aromaterapi yağlarıyla kullanıma uygundur. Ürünün belli bir süre sonra (2, 4, 8 saat seçeneği var) otomatik olarak kapanmasını sağlayan zamanlayıcı fonksiyonu vardır. Dokunmatik ekrandan hava nemlendiricinin tüm fonksiyonlarını kolayca ayarlayabilirsiniz. 360 derece dönebilen başlığa sahip olduğundan buharı istediğiniz yöne doğru yönlendirebilirsiniz.

Weewell WHC650 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Ürünü araştırarak aldık. İlk aldığımız günden beri sürekli kullanıyoruz. Mobilya ıslatma gibi olumsuz şeyler yaşanmadı. En yüksek derecede çok güzel kullanıyor. Bebeğimin öksürüğü azalttı.

✍🏻 Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Boğaz kuruluğu, öksürük, burun tıkanıklığına çok iyi geliyor. Çocuklarım çok sık hastalandığı için aldım; nefeslerini hemen açıyor, 5 dk içerisinde etkisini gösteriyor. Aromaterapi bölümüne uçucu yağlar koyuyorum, evin havasını değiştiriyor. Sürekli yanında olduğumuz için kokuyu bir süre sonra almıyoruz ama dışarıdan gelen hemen fark ediyor. 2 saatten uzun çalıştığında etrafı nemleniyor ama altına havlu koyarak bu sorunu ortadan kaldırıyorum. Her evde olması gereken bir ürün. Ayrıca renkli LED’ler olması çok iyi düşünülmüş; çocukların çok hoşuna gidiyor, gece lambası olarak ta kullanıyoruz.

🔟 Beurer LB 88 Hava Nemlendirici

Beurer LB 88, özellikle alerjisini olanlara tavsiye edeceğimiz hava nemlendirici. Yenilikçi çift teknoloji (ultrason nebulizasyonu ve buharlaştırma), bakteri içermeyen ve hijyenik hava nemlendirmesi sağlıyor. Çıkarılabilir su tankı 6 litre kapasiteye sahip. Nemlendirme kapasitesi 48 metrekareye kadar odalar için uygun. Sessiz hava nemlendirici, su tankı boşaldığında otomatik olarak kapanıyor. Beurer, hava nemlendirici, 15 aroma pedi, 15 kireç önleyici ped ve temizleme fırçası ile birlikte geliyor.

Beurer LB 88 Kullanıcı Yorumları 💬

✍🏻 Mükemmel bir ürün. Malzeme kalitesi, kapasitesi, özellikleri, pratikliği, tankın büyüklüğü ve nemlendirme kapasitesi muazzam.

✍🏻 Kaliteli bir ürün, ses seviyesi oldukça düşük. Uygun kullanıldığı zaman etrafında damlacık yapmıyor. 3 kademeli sıcaklık ayarı mevcut; ister soğuk ister sıcak, buharlı olarak kullanılabiliyor. İçinden aroma ve kireç pedleri çıkıyor.

Ayrıca bkz.

En iyi hava temizleme cihazı tavsiyeleri

Hava nemlendirici buhar makinesi alırken nelere dikkat edilmeli 🤔

  1. Su tankı kapasitesi ve temizliği
  2. Güvenlik (Su haznesindeki su bittikten sonra otomatik kapanma)
  3. Havadaki nem-sıcaklık dengesini gösterme
  4. Çalışma süresi
  5. Gürültü seviyesi
  6. Enerji tüketimi

En İyi Buhar Makineleri Oylama: 5/5 (⭐⭐⭐⭐⭐) Toplam Oy: 3569

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş