Uygulama ile Aç

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu: Peki haftaya ne var?

Epic Games Store, bu hafta iki yeni oyun hediye ediyor. Outliver: Tribulation ve Empyrion - Galactic Survival, 10 Ekim'den 17 Ekim'e kadar ücretsiz olacak...

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi hediye oyun fırsatlarına devam ediyor. Son olarak Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları da belli oldu. 

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu Outliver: Tribulation ve Empyrion - Galactic Survival olacak. Bunlar arasından Outliver: Tribulation için macera-korku temalı bir souls nişancı oyunu diyebiliriz. Oyunda gizemli bir şekilde doğaüstü bir boyuta düşen asker olarak oynuyorsunuz ve çıkmanın tek yolu eski bir ritüele katılmak. Empyrion - Galactic Survival​​​​​​​ ise uzay temalı açık dünya hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Outliver: Tribulation ve Empyrion - Galactic Survival​​​​​​​, Epic Games Store'da 10 Ekim tarihinden 17 Ekim'e kadar ücretsiz olacak. Eğer bu süre zarfında oyunu aldıysanız tamamen sizin olacak. Ayrıca bu tarihe kadar halihazırda ücretsiz olarak sunulan Bear and Breakfast'ı kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Ayrıca bkz.

Prime Gaming ile 5 oyun daha ücretsiz oldu: 1,300 TL değerinde

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

3 Ekim - 10 Ekim

10 Ekim - 17 Ekim



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş