Uygulama ile Aç

Epic Games'ten yeni ebeveyn kontrolleri: Fortnite'a zaman sınırı geliyor

Epic Games'in yeni yükseltmesi, ebeveynlere çocuklarının dünyanın en popüler oyununu Fortnite'ı nasıl oynayacaklarını kontrol etmeleri için daha fazla seçenek sunuyor.

Epic Games'in popüler çevrimiçi oyunu Fortnite, bazı yeni ebeveyn kontrollerini kullanıma sundu. Artık ebeveynler, çocuklarının ne kadar süre oyun oynayabileceklerine dair günlük süre sınırları koyabilecekler. Ayrıca çocuklarının oyuna ne zaman katılabileceklerini seçebilirler ve hatta ekstra oyun süresi isteyip isteyemeyeceklerine karar verebilirler.

Mevcut ebeveyn denetimlerinde iyileştirmeler yapıldı

Bu limitler aktif olduğunda oyuncular sadece 30 dakikalık oyun süreleri kaldığında oyun içi bir bildirim alacaklar. Fortnite'ın yeni kontrolleri farklı modlardaki oynanışı takip eden harika bir zaman izleme özelliğiyle birlikte geliyor. Ayrıca ebeveynler, çocuklarının oyunu ne kadar süredir oynadığını görmek için zaman raporları panosunu inceleyebilecekler.

Ayrıca bkz.

Epic Games, Fortnite'ı Samsung Galaxy Store'dan kaldırıyor

Bu yeni özellikler, Epic Games'in halihazırda uyguladığı ebeveyn kontrollerinin yalnızca yeni bir yükseltmesi olacak. Artık eklenen zaman sınırı ve izleme araçlarıyla ebeveynler çocuklarının oyun alışkanlıklarını daha yakından takip edebilir, oyun ve diğer aktiviteler arasında iyi bir denge kurduklarından emin olabilirler.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör