Uygulama ile Aç

Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar açıklandı! İşte liste

Eylül ayının ilk yarısında Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar belli oldu. Paylaşılan listede Age of Myhology: Retold dahil olmak üzere 5 yeni oyun ve oyun içi hediyeler bulunuyor.

Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass servisi, her geçen gün büyümeye ve genişlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda platformun sürekli olarak güncellendiğine tanık oluyoruz. Son olarak Eylül ayının ilk yarısında Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak yeni oyunlar belli oldu. Gelin bu oyunlara ve tarihlere hep birlikte göz atalım.

Eylül ayında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar açıklandı

Paylaşılan listeye göre, 17 Eylül'e kadar Xbox Game Pass'e eklenecek 5 yeni oyun ve oyun içi hediyeler bulunuyor. Bunlar sırasıyla Star Trucker, Age of Myhology: Retold, Expeditions: A MudRunner Game, Riders Republic​​​​​​​ ve Train Sim World 5​​​​​​​ olacak.Tüm oyunlar ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

Black Myth: Wukong’un Xbox’a gelişi süresiz olarak ertelendi

Ayrıca Temmuz ayında Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların yanı sıra, 15 Eylül'e platformdan kaldırılacak oyunlar da olacak. Bunlar ise sırasıyla A Short Hike, Train Sim World 4 ve Venba.

Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

DLC / Oyun Güncellemeleri

Xbox Game Pass Ultimate Perks

Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör