Uygulama ile Aç

Fallout: Nuevo Mexico için fragman paylaşıldı: DLC boyutunda

Fallout: New Vegas'ın DLC Boyutundaki Modu Nuevo Mexico için oynanış videosu paylaşıldı. Peki hayran yapımı mod neler sunuyor? İşte görüntüler...

Obsidian tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout: New Vegas için DLC boyutunda yeni bir mod geliyor. Fallout: Nuevo Mexico adlı bu genişleme paketi, ikonik oyunu Mexico City’ye taşıyacak.

Fallout: Nuevo Mexico için yeni fragman paylaşıldı

Kaçıranlar için Fallout: New Vegas'ın piyasaya sürülmesinden on yıldan fazla süre geçti ve her Bathesda oyununda olduğu gibi hayran yapımı modlarla yenilenmeye devam ediyor. En çok beklenen modlardan biri olan Fallout: Nuevo Mexico ise, oyuncuları 2255 yılında kıyamet sonrası Mexico City'ye götürecek.

Paylaşılan fragmanda, nükleer bir savaş bölgeyi parçalamadan önce Mexico City'nin en büyük merkez olduğu anlatılıyor. Ayrıca hapultepec ve Xochimilco gibi ikonik yerlerin nükleer savaşla nasıl dönüştüğünü görüyoruz. Şu an için modun büyük bir kısmı hala yapım aşamasında ve oyunun altyapısı nedeniyle grafiksel ve mekanik anlamda çok üst düzey bir şey beklememeniz gerek.

Ayrıca bkz.

Fallout dizisinden yeni bir rekor daha geldi

Fallout: New Vegas Nuevo Mexico'da oyuncular Tibbet Hapishanesine gelen yeni bir mahkumun rolünü üstlenecek. Geliştiricilerinin belirttiğine göre oyuncular birden fazla gruba katılabiliyor ve farklı karakterler de mod içerisinde yer alıyor. Ek olarak yeni aktiviteler ve görevler bizlere sunuluyor. Son olarak modda bulunan eyaletlere ve yerlere seyahat edebiliyoruz. Ayrıca Mexico City, Fallout serisinde yapılmış en büyük şehirlerden biri olacak ve keşfedilmemiş pek çok alan içerecek. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş