Uygulama ile Aç

Football Manager 25 duyuruldu: İşte çıkış tarihi, fiyatı ve sistem gereksinimleri

Football Manager 25 sonunda geliyor: Sports Interactive, futbol menajerliği oyununun yeni sezonunu duyurdu. FM 25 çıkış tarihi, fiyatı, sistem gereksinimleri, tüm merak edilenler resmiyet kazandı.

SEGA ve geliştirici Sports Interactive, Football Manager 25’in PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS ve Android için geleceğini duyurdu. FM 25, resmi olarak 26 Kasım 2024'te çıkış yapacak. Futbol menajerliği oyunu, her platform için biraz farklı bir isimle çıkacak.

Ayrıca bkz.

FC25 nasıl olmuş?

Football Manager 2025, iki büyük güncellemeyle geliyor; Unity motoruna geçiş (mobil hariç) ve kadın futbolu. Oyuncular, ilk kez dünyanın en büyük liginde yarışabilecek veya kadın futbolunda yeni zaferler elde etmeye çalışacak. Artık sahada hem erkekler hem de kadınlar olduğu için, FM 25 her zamankinden daha fazla oynanabilir lig ve ülkeye sahip ve futbol oyunlarındaki en büyük oyuncu veritabanına sahip. Geliştirici ekip, Unity Engine’e geçişin bir nesil boyunca yapılan en büyük teknik ve görsel iyileşmeyi simgelediğini belirtiyor.

FM 25 ile Premier Ligin lisanslı olarak geleceği de söylendi. Logolar, formalar, markalar ve oyuncu fotoğrafları, tamamen lisanslanmış durumda.

Football Manager 2025 fiyatı ve çıkış tarihi

Football Manager 2025, konsollar için FM25 Console, mobil cihazlar için FM 25 Touch ve Netflix için FM25 Mobile ismiyle çıkacak. Oyunun PC versiyonu 1.260 TL fiyat etiketiyle Epic Games’de ön siparişe açıldı. Oyunun çıkış tarihi 26 Kasım.

Football Manager 2025 sistem gereksinimleri

Football Manager 2025’in ön siparişe açılmasıyla birlikte sistem gereksinimleri de belli oldu. FM 25, 20GB yer kaplayacak.

Minimum sistem gereksinimleri

Önerilen sistem gereksinimleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör