Uygulama ile Aç

Dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı duyuruldu

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar modeli sadece 634 gram ağırlığı ile neredeyse bir tablet kadar hafif. Dayanıklılık ise askeri standartlarda.

Dizüstü bilgisayarlarda uzun süredir devam eden incelik ve hafiflik yarışında yeni bir eşik daha aşıldı. Fujitsu tarafından geliştirilen FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar hafiflik konusunda rekor kırdı. 

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 özellikleri ve fiyatı

Fujitsu FMV Zero Lifebook WU5/J3 dizüstü bilgisayar modeli 14 inç boyutunda ve sadece 634 gram ağırlığa sahip. Neredeyse bir tablet kadar hafif olan bilgisayar taşınabilirlik konusunda büyük esneklik sağlıyor. 

Ayrıca bkz.

OLED monitör satışları bu yıl yüzde 181 artış gösterdi

Bu denli hafif kasa MIL-STD-810H askeri standartlarda darbelere karşı dayanıklı. Intel Core Ultra 5 125U veya Intel Core Ultra 7 155U işlemciler ile desteklenen cihaz CoPilot AI özelliklerine uyumlu. Ayrıca gürültü engelleme, yüz tanıma, parmak izi gibi fonksiyonlar da yapay zekâ ile destekleniyor. 

Cihazda 8GB-64GB RAM ve 256GB-2TB arasında bellek seçenekleri sunuluyor. 11 saate kadar kullanım süresi sunan bilgisayarda USB Tip-A, USB Tip-C, Ethernet, HDMI, 3.5mm jak girişleri yer alıyor. Cihazın fiyatı 1325$ seviyesinden başlıyor. 
 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör