Uygulama ile Aç

Samsung onayladı: Galaxy Unpacked etkinliği Güney Kore'de gerçekleşecek

Samsung, bir sonraki Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinin Güney Kore'de düzenleneceğini onayladı. Etkinlikte Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 gibi Samsung'un en yeni cihazlarının tanıtılması bekleniyor.

Teknoloji devi Samsung, şimdilerde yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i tanıtmaya hazırlanıyor. Yakın bir zamanda gerçekleşmesi beklenen Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde ise Samsung'un bu yeni katlanabilir cihazlarını tanıtması bekleniyor. 

Ayrıca bkz.

Xiaomi 13 Ultra küresel pazara geliyor! İşte tarihi

Samsung DX'in Küresel Pazarlama Merkezi Başkanı Lee Young-hee'nin yaptığı açıklamaya göre Galaxy Unpacked etkinliği, Güney Kore'nin Seul kentinde düzenlenecek. Lee Young-hee, Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini açıklamadı. Ancak önceki sızıntılara göre etkinlik 26 Temmuz'da Seul, Gangnam-Gu'daki COEX'te gerçekleşegerçekleşebilir.

İşte Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde tanıtılması beklenen cihazlar:

Samsung'un bu Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch 6 serisi ile birlikte yeni katlanabilir cihazları Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'i tanıtması bekleniyor. Ayrıca şirketin bu etkinlikte yeni karma gerçeklik (MR) başlığını tanıtması da bekleniyor. 


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş