Uygulama ile Aç

GeForce Now'a (GAME+) 9 yeni oyun ekleniyor: İşte liste

Türkiye'de GeForce Now by Game+ olarak kullanıma sunulan Nvidia GeForce Now hizmetine bu hafta 9 yeni oyun ekleniyor. İşte platforma eklenecek yeni yapımlar...

Günümüzün popüler bulut oyun platformlarından GeForce Now (GAME+), sürekli olarak büyümeye ve yeni oyunlar ile güncellemeye devam ediyor. Son olarak Nvidia, bu hafta GeForce Now'a eklenecek oyunları duyurdu. Deus Ex: Mankind Divided ve daha fazlası bulut üzerinden oynanabilir olacak.

GeForce Now’a (GAME+) eklenecek oyunlar

Nvidia tarafından paylaşılan listeye göre, bu hafta GeForce Now'a eklenecek 9 yeni oyun bulunuyor. Bunlar ise, sırasıyla Hellbreach: Vegas, Deus Ex: Mankind Divided, Outcast – A New Beginning, Balatro, PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo, Space Engineers, STAR OCEAN THE SECOND STORY R & Demo ve Warhammer 40,000: Boltgun olacak.

Ayrıca bkz.

Amazon Prime Gaming Mart 2024 oyunları: 8 oyun ücretsiz

Halihazırda 100'den fazlası ücretsiz olmak üzere 1800’den fazla oyuna destek sunan GeForce Now (GAME+) platformu aylık 200 TL (indirimli) ücretle sunuluyor. Ayrıca 3 ay, 6 ay ve 12 aylık Premium paketlere kısa süreliğine 480 TL, 950 TL ve 1.730 TL'den ulaşılabiliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş