Uygulama ile Aç

Gemini AI ile çalışan ilk kulaklık Google Pixel Buds Pro 2 tanıtıldı: İşte özellikleri

Google, Made by Google etkinliğinde Pixel 9 telefonlar ve Pixel Watch 3 ile birlikte Pixel Buds Pro 2 kulaklığını tanıttı. Tensor A1 ile güçlendirilen kulaklık, Gemini AI ile geliyor.

Google, iki yılın ardından Pixel Buds kulaklığının yeni modelini tanıttı. Pixel Buds Pro 2, Konfor ve güvenli kullanım için tasarlanmış yeni tasarım, iki kat daha iyi gürültü engelleme ve Gemini AI ile geliyor.

Ayrıca bkz.

Google Pixel 9 Pro XL tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Google Pixel Buds Pro 2 neler sunuyor?

Pixel Buds Pro 2, önceki nesilden daha kompakt ve hafif tasarıma sahip. Google, Pixel Buds Pro 2’nin %27 daha küçük, %24 daha hafif olduğunu söylüyor. Kulaklık uçları, daha rahat ve güvenli uyum sağlaması için kulak taramalarından elde edilen 45 milyon veri noktasına göre optimize edilmiş. Kulaklık, dengeli sesle birlikte geniş ses sahnesi vadeden yepyeni Tensor A1 çipi ve 11 mm yerleşik akustik sürücülere sahip. Kulak içi kulaklık, yeni yonga seti sayesinde daha iyi gürültü engelleme sunuyor. Kulaklığın saniyede 3 milyon kez ses ortamına uyum sağladığı, önceki modele göre gürültüyü iki kat fazla engellediği ve hatta daha yüksek frekanslarda çalıştığı belirtildi.

Pixel Buds Pro 2, Gemini AI ile çalışan ilk kablosuz kulaklık olma özelliğini de taşıyor. Pil ömrüne gelince, Google, kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliği açıkken 8 saate kadar kullanım sunduğunu, şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar dayanabildiğini iddia ediyor.

Google Pixel Buds Pro 2 fiyatı ve çıkış tarihi

Google Pixel Buds Pro 2, porcelain, hazel, wintergreen ve peony olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle 26 Eylül’de satışa çıkacak. Pixel Buds Pro 2’nin fiyatı 229 dolar.

Google Pixel Buds Pro 2 özellikleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş