Uygulama ile Aç

Google, web kronometresini ve zamanlayıcısını yeniden tasarlıyor

Google'dan arama işlevindeki zamanlayıcı ve kronometre widget'larına yeni güncelleme geldi. Yeni tasarım ile geliştirilmiş görsel sunum ve daha sezgisel kullanım amaçlanıyor.

Google, yakın zamanda Google Arama sayfasındaki yerleşik zamanlayıcı ve kronometre araçlarını yenileyerek görsel olarak daha çekici ve kullanımı daha kolay hale getirdi. İki özelliğin güncellenmiş görünümünü görmek için arama çubuğuna "zamanlayıcı" yazmanız yeterli olacaktır.

Kronometre ve zamanlayıcı yeniden tasarlandı

Google, anahtar kelimelerinizle ilgili web sitelerinin bir listesini veriyor ancak bu listenin en üstünde "Zamanlayıcı" ve "Kronometre" düğmesi olan bir tür widget bulunuyor. Zamanlayıcı ve kronometre artık etkin durumdayken şeffaf sarı bir arka plana sahip olacak ve durdur veya duraklat tuşuna bastığınızda mavi renge dönecek.

Varsayılanı 5 dakika olarak başlıyor ancak istediğiniz süreye göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca, 1, 2, 10, 15, 20 ve 30 dakikalık zaman artışları eklemek için hızlı kısayollar da mevcut. Kronometrenin dairenin etrafında dönen bir nokta ile dairesel bir göstergesi bulunuyor. Bir tam dönüş 4 saniyeye denk geliyor.

Ayrıca bkz.

Google'ın AI görsel oluşturma aracı Imagen 3 erişime açıldı

Her iki araç da Google'ın Android Saat uygulamasından esinlenmiş gibi görünüyor. Ayrıca diğer dikkat dağıtıcı şeylerden kurtulmak istiyorsanız her ikisi de ekranınızı dolduracak şekilde büyütülebilir. Google ayrıca kullanıcıların doğrudan Google Arama çubuğundan erişebileceği birkaç araç daha sunuyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör