Uygulama ile Aç

Lumia 920 tasarımlı HMD Skyline Geekbench’te listelendi: İşte beklenen özellikler

Nokia Lumia 920 benzeri bir tasarıma sahip olması beklenen HMD Skyline, Geekbench sitesinde listelendi. Ortaya çıkan Geekbench profili, cihazın bazı detaylarını gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz günlerde HMD’nin yeni telefonu Skyline sızıntılara konu olmuştu. Nokia Lumia 920 benzeri bir tasarım anlayışını gözler önüne seren sızıntılar, kısa sürede Nokia hayranlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Merakla beklenen bu telefon, şimdi de Geekbench’te listelendi.

Ayrıca bkz.

Galaxy Buds 3 ilk kez görüntülendi

HMD Skyline’ın Geekbench puanı ortaya çıktı

HMD Skyline diğer adıyla HMD Tomcat, popüler benchmark platformu olan Geekbench’te listelendi. Cihazın profili, Skyline’ın tek çekirdek testinde 1027 puan, çok çekirdek testinde ise 2857 puan aldığını gözler önüne seriyor. Bu da cihazın Snapdragon 7s Gen 2 ile geleceği iddialarını doğruluyor. Cihazın RAM miktarı ise 8GB olarak listelenmiş ancak cihazın 12GB RAM seçeneğine de sahip olması bekleniyor. Peki sızıntılara göre HMD Skyline neler sunacak?

HMD Skyline teknik özellikleri ve fiyatı

Önümüzdeki haftalarda tanıtılması beklenen HMD Skyline, firmanın Nokia hayranlarına yönelik ürettiği cihazlardan biri olacak. 3 yıl güncelleme sözüne sahip olan cihaz, güncelleme konusunda rakiplerinin gerisinde kalsa da Avrupa pazarında orta seviye için başarılı bir seçenek haline gelebilir



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör