Uygulama ile Aç

iOS 18.1 ile Apple Hesabı e-postası kolayca değiştirilebilecek

iOS 18.1, iPhone kullanıcılarının Apple hesaplarıyla ilişkili iCloud e-posta adresini kolayca değiştirmesine imkan verecek. Apple hesabı maili Ayarlar'dan değiştirilebilecek.

iOS 18.1 güncellemesi, Ayarlar uygulamasına birincil e-posta adresi belirlemek için yeni bir seçenek ekleyecek. Bu, kullanıcıların Apple hesaplarına bağlı ana e-posta adreslerini daha kolay değiştirebileceği anlamına geliyor.

Ayrıca bkz.

iOS 18.1 ile gelmeyecek Apple Intelligence özellikleri

Birincil e-posta adresi, Apple kimliğini doğrulama ve hesabı kurtarmanın yanı sıra iMessage, FaceTime iletişimi ve daha fazlası için kullanılıyor.

Şu anda Apple Hesabı mailini değiştirmek için kullanılan e-postayı silmek, başka bir mail adresi seçmek ve doğrulama sürecinden geçmek gerekiyor. iOS 18.1 ile e-posta adresi değiştirilebilecek.

Kullanıcılar, Ayarlar’da isimlerine dokunup Apple Hesabı’na giderek Giriş Yapma ve Güvenlik menüsü altında e-posta adresine dokunup yeni “E-posta adresini değiştir” linkiyle iCloud e-posta adreslerini tamamen değiştirebilecek. Yeni mail adresi alındıktan sonra eski @icloud.com ile biten adrese artık mail gelmeyecek.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör