Uygulama ile Aç

iOS 18.1 geliyor: İşte iPhone'lara gelecek yapay zeka özellikleri

Apple'ın Ekim ayında iPhone'lar için iOS 18.1'i yayınlaması bekleniyor. Bu güncelleme, Apple Intelligence özelliklerinden bazılarını getirecek ilk sürüm olacak.

Apple’ın iPhone 16 ve önceki WWDC etkinliğinde gösterdiği yapay zekaya ilişkin özelliklerden bazıları iOS 18.1 güncellemesiyle gelecek. iOS 18.1, Ekim ayında yayınlanacak ancak yalnızca iPhone 15 Pro modelleriyle birlikte iPhone 16 serisi Apple Intelligence’ı alabilecek.

Ayrıca bkz.

İşte iPhone'lara gelecek Apple Intelligence'ın yol haritası

iOS 18.1 güncellemesiyle gelecek Apple Intelligence özellikleri

İlk Apple Intelligence özellikleri için iPhone’unuzda 4GB boş alan olması gerekiyor. İlerleyen güncellemelerle daha fazla yapay zeka özelliğinin sunulmasıyla bu alan gereksinimi daha da artacak. iOS 18.1 ile iPhone’lara gelecek yapay zeka özellikleri şunlar olacak:

Apple Intelligence hangi cihazlarla uyumlu?

Apple Intelligence, iOS 18.1 yüklü iPhone 16 serisi, iPhone 15 Pro modelleri ile birlikte M1 ve daha yeni işlemcili iPad ve Mac bilgisayarlara gelecek. Bölge kısıtlaması yok; cihaz bölgesini Amerika olarak ayarlama zorunluluğu kaldırıldı ancak cihaz dilini İngilizce olarak ayarlamanız gerekiyor. Apple, 2025’te Apple Intelligence’ın İngilizce dışında birkaç dilde daha kullanılacağını açıkladı ancak listede Türkçe yoktu.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör