Uygulama ile Aç

iOS 18.2 ile iPhone'da varsayılan uygulamalar değiştirilebilecek

Apple, geliştiriciler ve meraklılar için iOS 18.2 betasını yayınladı. Bu sürüm, birçok Apple Intelligence özelliğini getirirken, varsayılan uygulamaları değiştirmek için yeni seçenek sunuyor.

Apple, sürpriz bir şekilde 23 Ekim’de iOS 18.2 betayı sundu. iOS 18.2 geliştirici beta sürümü, Siri ChatGPT entegrasyonu, görselden üretken yapay zeka Genmoji ve Image Playground, iPhone 16 için görsel yapay zeka, yeni Mail uygulaması ve fazlasını getiriyor. Daha da önemlisi, iPhone’da artık varsayılan uygulamalar değiştirilebiliyor.

Ayrıca bkz.

iOS 18.2'nin ilk beta sürümü yayınlandı: Yenilikler neler?

iOS 18.2, varsayılan uygulamalar bölümü getiriyor

iOS 18.2, Ayarlar uygulamasından erişilebilen ve varsayılan uygulamaları yönetmenizi sağlayan “Varsayılan Uygulamalar” bölümü veriyor. E-posta, mesajlaşma, arama, arama filtreleme, tarayıcı, parolalar ve kodlar, klavye uygulamaları için varsayılan uygulamayı seçebiliyorsunuz.

Varsayılan uygulama seçimi AB’deki kullanıcılarla sınırlı değil; dünya genelinde kullanıma sunuldu. iOS 18.2 beta sürümü yüklemek için Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme - Beta güncellemeleri’ne gidip iOS 18 developer betayı seçmeniz gerekiyor. Ardından iOS 18.2 yükleme seçeneği açılıyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
9 Yorumun Tamamını Gör