Uygulama ile Aç

iPad mini 7 oyunlarda tatmin edici bir performans sunuyor

iPad mini 7 tablet modelinin bir çekirdeği eksik grafik biriminin performansı merak ediliyordu. İki popüler oyunda yapılan testler kullanıcıların beklentilerinin karşılandığını gösteriyor.

Apple’ın sessiz sedasız duyurduğu ancak işlemcisiyle biraz tepki toplayan iPad mini 7 tablet modelinin ilk oyun testleri gelmeye başladı. Tableti satın almak isteyenler oyun konusunda hayal kırıklığı yaşamayacak. 

iPad mini 7 ilk testler

8.3 inçlik ekrana sahip olan iPad mini 7 tablet modelinde Apple A17 Pro yonga setinin eksiksiz olduğu düşünülmüştü ancak Apple’ın bir GPU çekirdeği bozuk olarak çıkan üretim serisini kullandığı anlaşılmıştı. 

Ayrıca bkz.

Yeni iPad Mini çıkmadan değer kaybetti: İşte nedeni

Yapılan ilk testlerde iPad mini 7 modeli 20 dakikalık bir süre içerisinde en yüksek grafik ayarları, 350 nit parlaklık ve Wi-Fi açık olarak kullanılmış. Honor of Kings oyununda 59.5FPS performans, 5W enerji tüketimi ve 39.8 derece sıcaklık elde edilmiş. Genshin Impact oyununda ise 58.9FPS performans, 6.1W enerji tüketimi ve 42.7 derece sıcaklık elde edilmiş. 

24000TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulan iPad mini 7 modelinin ilk izlenimleri performansın beklentilerin üzerinde olduğu yönünde. iPhone 15 Pro serisinin AAA oyunlarında tabletin net performansı daha iyi ortaya çıkacaktır. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör