Uygulama ile Aç

iQOO 13'ün temel özellikleri ve fiyatlandırması ortaya çıktı

Aralık ayının ilk haftalarında piyasaya sürülmesi beklenen iQOO 13'ün temel özellikleri ve fiyatlandırması, yakın zamanlı yeni bir rapor sayesinde ortaya çıktı. İşte detaylar:

Qualcomm, önümüzdeki ay Snapdragon 8 Gen 4 SoC'yi resmen tanıtacak ve kısa bir süre sonra da bu işlemciden güç alacak cihazların piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu cihazlar arasında yer alan iQOO 13 hakkındaki söylentiler de hızla devam ediyor. Yakın zamanlı yeni bir rapor ise cihazın beklenen özelliklerini, fiyatını ve lansman tarihini ortaya çıkardı.

Ayrıca bkz.

Redmi K80 ve K80 Pro, Kasım ayında piyasaya sürülebilir

İşte iQOO 13'ün beklenen özellikleri ve fiyatı:

Rapora göre BOE yapımı 144 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç 2K AMOLED ekran ile gelmesi beklenen iQOO 13, 512 GB'a kadar depolama alanı ve 16 GB'a kadar RAM ile eşleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 4 işlemciden güç alacak. Ayrıca cihaz, 100W hızlı şarjı destekleyen 6.150mAh'lik oldukça büyük bir batarya ile donatılacak.

Kamera tarafında arkada 50MP birincil, 50MP ultra geniş ve 50MP 2x telefoto kameradan oluşan üçlü bir kamera kurulumu ve ön tarafta da 32MP selfie kamerası bizleri bekliyor. Ayrıca cihazın ultrasonik ekran içi parmak izi sensörü, toz ve suya dayanıklılık için IP68 derecesiyle gelmesi de bekleniyor.

Metal bir çerçeveye ve daha fazla stil için Halo isimli bir ışık şeridine sahip olması beklenen cihaz, rapora göre Çin'deki ilk lansmanının ardından Hindistan'da Aralık ayında piyasaya sürülebilir. Son olarak fiyatlandırmasının ise yaklaşık 658 Dolar bandında olması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör