Uygulama ile Aç

iQOO Z6 Lite tanıtıldı: Snapdragon 4 Gen 1 işlemcili ilk telefon

Vivo dünyanın ilk Snapdragon 4 Gen 1 işlemcili akıllı telefonunu piyasaya sürdü. iQOO Z6 Lite olarak adlandırılan model 6.58 inç ekran, 5.000 mAh pil ve 50 megapiksel kamerayla geliyor.

Çinli Vivo markası yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürdü. iQOO Z6 Lite adı altında pazara giriş yapan model, 5G destekli yeni Snapdragon 4 Gen 1 yonga setiyle donatılmış dünyanın ilk akıllı telefonu olarak karşımıza çıktı. Söz konusu işlemci 2.0 GHz saat hızına sahip iki Kryo Prime ve 1.8 GHz frekansında çalışan altı Kryo Efficiency olmak üzere toplam sekiz çekirdek içeriyor.

Ayrıca bkz.

Telefonlarda cayma hakkını kaldıran düzenleme ertelendi

Cihaz 2408 × 1080 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6.58 inç IPS ekran taşıyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh pilinden alan akıllı telefon 4/6 GB RAM ve 64/128 GB depolama seçenekleri ile geliyor.

Güçlü soğutma sistemi

iQOO Z6 Lite'ın arka panelinde 50 megapiksel ana sensör ve 2 megapiksel makro lensten oluşan çift kamera sistemi var. Ön tarafında ise 8 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut. Cihaz kutudan Android 12 tabanlı Funtouch OS 12 yüklü şekilde çıkıyor.

Üretici, cihazın yük altında daha stabil çalışmasını sağlayacak 4 bileşenli bir soğutma sistemine sahip olduğunu söyledi. iQOO Z6 Lite'ın satışları 14 Eylül'den itibaren başlayacak. Akıllı telefonun yeşil ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

iQOO Z6 Lite Özellikleri

iQOO Z6 Lite Fiyatı



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör