Uygulama ile Aç

Konami, Silent Hill 2 Remake satışlarından memnun

Beklenen korku oyunu Silent Hill 2 remake, 8 Ekim'de PC ve PlayStation 5'e çıkış yaptı. Konami, oyunun dijital indirmeler ve gönderimler dahil satış rakamını açıkladı.

Silent Hill 2 remake, 8 Ekim’de çıkış yaptı ve Steam’de kısa sürede 23.6 bin eşzamanlı oyuncuya ulaştı. İncelemelerin çoğunlukla olumlu olması ve tam puan alması beklenen sonucu verdi, Konami satış rakamlarını gururla duyurdu. Silent Hill 2 yeniden yapımı, bir milyon satışı geçti.

Ayrıca bkz.

PS Store'da "Cadılar Bayramı" indirimleri başladı: İşte oyunlar

Silent Hill 2 remake satışları 1 milyonu geçti

Konami, Silent Hill 2'nin dijital satışlarının ve sevkiyatlarının dünya genelinde 1 milyon adedi aştığını duyurdu. Korku oyunu, 8 Ekim'de küresel olarak çıkış yapmasından sonraki üç gün içinde bu kilometre taşını geçti.

Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 remake, çok başarılı bulunsa da teknik eksikleri var. Oyuncular, güçlü donanımla en düşük ayarlarda bile oyunda takılmalar yaşadıklarını söylüyor. AMD Frame Generation ve NVIDIA DLSS Ray Reconstruction gibi belli eksik özellikleri ekleyen, genel performansı artıran çeşitli modlar çıktı ancak henüz çok yeni bir oyun olduğundan yama çıkmadı.

Silent Hill 2 Remake sistem gereksinimleri

Silent Hill 2 Remake PC’de oynamak için en az 16GB RAM, GeForce GTX 1070 Ti ekran kartı, 50GB boş alan ve SSD gerekiyor. Silent Hill 2 Remake PC sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum sistem gereksinimleri

Önerilen sistem gereksinimleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
14 Yorumun Tamamını Gör