Uygulama ile Aç

Leapmotor, yeni global modeli B10'u tanıtmaya hazırlanıyor

Stellantis çatısı altında Avrupa'ya açılan Leapmotor, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yeni Leapmotor B10, önümüzdeki ay Paris'teki otomobil fuarında tanıtılacak.

Stellantis'in desteğiyle kısa süre önce Avrupa'da T03 ve C10 modellerini satışa sunan Çinli Leapmotor, yeni kompakt SUV modeli B10'un ipucu görsellerini paylaştı. Paris'te tanıtılacak modelin teknik özellikleri henüz açıklanmadı fakat %100 elektrikli bir otomobil olması bekleniyor.

B10, Çinli şirketin yeni B platformu üzerine inşa edilen ilk global model olacak. Paylaşılan kamuflajlı fotoğraflara baktığımızda yeni B10'un günümüz modası haline gelen coupe-SUV tarzı araçlardan ziyade klasik SUV tasarımına sahip olduğunu görmekteyiz.

Ayrıca bkz.

Yeni Renault Captur Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Kompakt modelin tasarımı genel hatlarıyla C10'a benziyor. Önde ve arkada boydan boya uzanan ışık imzası, bölünmüş farlar, düz bir omuz çizgisi ve gizli kapı kolları ilk dikkat çeken detaylar arasında.

Şu anda Avrupa'da satışta olan Leapmotor C10, 4740 mm uzunluğa sahip. Yeni B10'un ise 4,5 metre civarında uzunluğa sahip olması bekleniyor. Söz konusu modelin Stellantis çatısı altındaki E-2008 ve E-3008 arasında konumlandırılacağı ancak fiyat olarak daha rekabetçi olacağı ifade ediliyor. Gelen haberler B10'un Çin'deki fiyatının 14 bin ila 21 bin dolar arasında olacağı yönünde.

Leapmotor B10'un global tanıtımı 14 Ekim'de kapılarını açacak olan Paris Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş