Uygulama ile Aç

macOS Sequoia, Mac'ten AirPods'u özelleştirmenize izin verecek

macOS 15 Sequoia, iPhone ve iPad'de uzun süredir olan erişilebilirlik özelliğini Mac'lere getiriyor: Kulaklık kolaylıkları. Peki, bu özellik ne işe yarıyor?

Apple, iOS 14/iPadOS 14 ve sonraki sürümlerde kullanıcıların yumuşak sesleri yükselten ve belirli frekansları kullanıcının işitme ihtiyaçlarına göre ayarlayan Kulaklık Kolaylıkları özelliğini kullanarak kulaklık deneyimini özelleştirmelerine imkan veriyor. Şimdi bu özellik macOS Sequoia ile Mac’lere geliyor.

Ayrıca bkz.

macOS 15 Sequoia beta 2, iPhone Yansıtma özelliğini getiriyor

macOS 15 ile kulaklık kolaylıkları Mac'e geliyor

Apple, bu özellik açıkken sistemin müzik, film, arama ve podcast yayınları için sesi daha canlı ve net hale getirdiğini söylüyor. macOS Sequoia beta 2 sürümünde Kulaklık Kolaylıkları seçeneğine Sistem Ayarları - Erişilebilirlik - Ses bölümünden ulaşılabiliyor. Desteklenen Apple veya Beats kulaklığa sahipseniz özel ses ayarlarını görebiliyorsunuz. Desteklenen modeller şu şekilde:

macOS 15 güncellemesi ayrıca Mac’ten iPhone’u kontrol etmenize, bildirimleri görmenize ve sürükle-bırakla dosyalarınızı aktarmanızı sağlayan iPhone Yansıtma özelliğini, ayrı Parolalar uygulamasını, yapay zeka özellikleri (Apple Intelligence) ve fazlasını getiriyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör