Uygulama ile Aç

Microsoft Flight Simulator, tarihindeki en büyük dünya güncellemesini aldı

Microsoft Flight Simulator, oyunun Birleşik Krallık ve İrlanda'ya geri dönerek bu bölgeleri yeni ilgi noktaları (POI), zorluklar, keşif uçuşları ile genişleteceği World Update XVII'yi duyurdu.

Microsoft Flight Simulator World Update XVII: Birleşik Krallık ve İrlanda artık ücretsiz bir güncelleme olarak sunuluyor. Xbox Series X/S, PC, Game Pass ve Cloud Gaming'deki oyuncular artık yeni içeriği keşfedebilecekler.

Microsoft Flight Simulator'ın en büyük dünya güncellemesi

Yeni Microsoft Flight Simulator güncellemesi, oyuncuların ziyaret edebileceği yeni POI'ler (ilgi çekici nokta) ve yeteneklerini test edebilecekleri yeni iniş zorlukları içerecek. Oyuncular ayrıca tüm bölgenin hava görüntülerine yönelik iyileştirmeleride deneyimleyebilecekler. Bu iyileştirmeler, İngiltere, İskoçya ve İrlanda için yüksek çözünürlüklü Dijital Yükseklik Haritalarının yardımıyla geliyor.

Ayrıca bkz.

Epic Games, Fortnite'ı Samsung Galaxy Store'dan kaldırıyor

Ayrıca, yeni güncelleme Microsoft Flight Simulator için geliştirilmiş bir kalite vaat ediyor. İyileştirmeler, en son hava görüntüleri, dijital yükseklik modellemesi (LiDAR kapsamı dahil), TIN (düzensiz üçgen ağı) yüzey modellemesi ve oyun deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmış el yapımı havaalanlarının bir karışımıyla geliyor.

Dünya Güncellemesi XVII şunları içeriyor:

16 TIN şehri:

79 ilgi noktası (POI): 

5 özel yapım havalimanı: 

Özel yapım havalimanları, Asobo tarafından uydu görüntülerinden prosedürel olarak oluşturulan diğer 37.000 havalimanına kıyasla ek dikkat ve ayrıntı iyileştirmeleri alan havalimanlarıdır. World Update XVII: Birleşik Krallık ve İrlanda güncellemesi tüm Microsoft Flight Simulator sahipleri için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
33 Yorumun Tamamını Gör