Uygulama ile Aç

Nvidia, DLSS desteği kazanan yeni oyunları duyurdu

Frame Generation başta olmak üzere DLSS teknolojisine olan yatırımlarını sürdüren Nvidia, yeni dönemde DLSS desteği kazanan yeni oyunları duyurdu. İşte o oyunlar...

DLSS destekli oyun kütüphanesini genişletmeyi sürdüren Nvidia, bugün DLSS desteğine kavuşan yeni oyunları ve platform gelişmelerini paylaştı. Halihazırda 600'ün üzerinde oyun ve uygulamaya destek sunan teknoloji, şimdi GreedFall II: The Dying World, Mortal Kombat 1: Khaos Reigns ve daha fazlası için hazır.

Nvidia, DLSS desteği kazanan yeni oyunları duyurdu

Kaçıranlar için Nvidia DLSS ve Reflex için, oyun performansını artırmaya yönelik yapay zeka teknolojileri diyebiliriz. Derin öğrenme destekli süper-örnekleme (DLSS) ile birlikte, oyunu düşük bir çözünürlükte oynasanız dahi, yapay zeka destekli DLSS teknolojisiyle birlikte kareler önceden oluşturuluyor ve çözünürlük farkını hissetmemeniz sağlanıyor.

Ayrıca bkz.

Nvidia: "Yapay zeka olmadan artık grafikleri yapamayız"

Bu sayede kullanıcılar, her sene yeni ekran kartı almadan bile sevdiği oyunları oynayabiliyor. Nvidia cephesinden gelen açıklamayla birlikte, Witchfire, The Casting of Frank Stone, Echo Point Nova, GreedFall II: The Dying World, Satisfactory, Call of Duty 6. Sezon ve Mortal Kombat 1: Khaos Reigns oyunları da DLSS destekli oyunlar arasında yerini aldı.

Hatırlatmakta fayda var ki söz konusu teknolojiler neredeyse her hafta yeni ve piyasada olan oyunlara ekleniyor. Dolayısıyla listenin sürekli olarak güncellendiğini belirtelim. 

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör