Uygulama ile Aç

Nvidia GeForce 560.94 sürücüsü yayınlandı! Neler değişti?

Nvidia, WHQL imzalı NVIDIA GeForce 560.94 sürümlü sürücü güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm, Black Myth Wukong, Star Wars Outlaws, Space Marine 2 ve Final Fantasy XVI desteği getiriyor.

Bilgisayar performansı söz konusu olduğunda bildiğiniz gibi sürücülerin de güncel olması bir hayli önemli. Geçtiğimiz saatlerde de Nvidia, en yeni GeForce 560.94 sürümlü sürücü güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm, güncel yapımlara ek olarak Steam'de 2 milyondan fazla aktif kullanıcıya ulaşan Black Myth Wukong için destek getiriyor. İşte ayrıntılar…

Nvidia GeForce 560.94 sürücüsü yayınlandı

Güncelleme notlarına göre GeForce 560.94 Game Ready Sürücüsü, Black Myth Wukong, Star Wars Outlaws, Space Marine 2 ve Final Fantasy XVI için performans iyileştirmeleri, DLSS 3.0 ve Reflex desteğini de beraberinde getiriyor. Ayrıca küçük çaplı hata düzeltmeleri de mevcut. Güncelleme notlarına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

Nvidia G-Sync monitörler artık özel donanıma ihtiyaç duymuyor

Yeni sürücüyü indirebilmek için buradan veya NVIDIA uygulamasına giriş yapmalısınız. Akabinde sol menü üzerinden Sürücüler kısmına girdikten sonra yeni sürümü indirmeye başlayabilir ve son olarak kurulumu yapabilirsiniz. NVIDIA GeForce 560.94 sürücü güncellemesinin notlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Game Ready

Genel hata düzeltmeleri

Bilinen hatalar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör