Uygulama ile Aç

One UI 6.0 alacak Samsung telefonlar netleşmeye başladı

Akıllı telefon devi Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 için çalışmalara başladı. Peki yeni güncelleme hangi telefonlara gelecek? İşte Android 14 alacak ilk modeller

One UI 5.0 güncellemesi konusunda elini hızlandıran Samsung, One 5.1’in ardından odağını Android 14 tabanlı One UI 6.0'a çevirdi. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Google, Pixel cihazlar için Android 14 beta testini başlattı. Peki One UI 6.0 güncellemesi alacak ilk Samsung telefonlar hangileri olacak? İşte bildiklerimiz

Android 14 tabanlı One UI 6.0 alacak telefonlar

Samsung’un yol haritasına göre, bir sonraki büyük One UI sürümünü alacak ilk cihazlar Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra olacak. Ancak her yıl olduğu gibi Samsung, One UI 6.1 programını tüm Galaxy S, Note ve katlanabilir amiral gemilerini de kapsayacak şekilde genişletecek. Ek olarak listeye bu yıl tanıtılacak Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5’in de dahil olacağını hatırlatalım.

Ayrıca bkz.

Android 14 güncellemesi almayacak Samsung telefonlar belli oldu

Hatırlayacak olursak One UI 5.0 beta, geçen yılın ağustos ayı başlarında piyasaya çıktı. Android 14 tabanlı One UI 6.0 betanın ise önümüzdeki birkaç ay içerisinde erişime açılması bekleniyor. Ayrıca yeni listenin henüz resmiyet kazanmadığını belirtelim. Bu nedenle güncelleme alacak cihazlarda değişiklikler görebiliriz.  

Ayrıca Galaxy A53 ve A54 gibi bazı orta sınıf telefonların da One UI 6.0 beta sürümüne dahil olacağı belirtiliyor. İşte Android 14 OneUI 6.0 alması beklenen modeller:

Galaxy S serisi

Galaxy Z serisi

Galaxy A serisi

Galaxy M serisi

Galaxy Tab serisi



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
25 Yorumun Tamamını Gör