Uygulama ile Aç

One UI 7, yan düğme için daha fazla özelleştirme getiriyor

Galaxy S25 serisi, kullanıcıların Google Gemini'ye yan düğmeyle erişmesini sağlayan ilk Samsung telefon ancak One UI 7 güncellemesi sayesinde yan tuş çok daha işlevsel hale geldi.

One UI 7.0 ile gelen Samsung S25 serisi, yan düğme eylemleri için kapsamlı seçenek listesi sunuyor. Telefon, yan düğmeye basış şeklinize (uzun veya çift) göre birçok işlevi hızlıca yerine getirebiliyor.

Ayrıca bkz.

Samsung yanıtladı: One UI 7 güncellemesi neden gecikti?

Samsung Galaxy S25 yan tuş işlevleri

Yan düğmeye uzun basıldığında, istenilen bir yapay zeka asistanının açılmasını sağlayabiliyorsunuz. Varsayılan olarak, Gemini ayarlı. Çift basma için çok daha fazla seçenek var. Yan düğmeye çift bastığınızda telefonun şu işlemleri hızlıca gerçekleştirmesini sağlayabiliyorsunuz:

One UI 6.1.1, kullanıcıları birkaç eylemle sınırlandırıyor. Gemini'yi hızlı asistan görünümünde açmayı seçemiyorsunuz. Kamerayı açma var ancak kamerayı açıp portre veya selfie çekme gibi bir işlem yapılacak şekilde ayarlayamıyorsunuz. Bunun dışında Samsung Cüzdan, veya herhangi bir uygulamayı başlatma dışında bir işlev atanamıyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör