Uygulama ile Aç

One UI 7'yi bekleyenlere kötü haber: 2025'te kullanıma sunulacak

Samsung, bugün düzenlenen Samsung Geliştirici Konferansı'nda One UI 7'nin kararlı sürümünün 2025'te yayınlanacağını resmen duyurdu. Beta sürümü ise yıl sonuna kadar kullanıma sunulacak.

Samsung, bugün düzenlenen Samsung Geliştirici Konferansı'nda One UI 7'nin kararlı sürümünün 2025'te yayınlanacağını resmen duyurdu. Merakla beklenen güncelleme, Galaxy S25 serisinin lansmanıyla birlikte gelecek. Birçok Samsung kullanıcısı için bu açıklama büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu. 

One UI 7 2025'te kullanıma sunulacak

Peki, One UI 7 beta sürümü ne zaman kullanıma sunulacak? Samsung'a göre, One UI 7 beta bu yıl sonuna kadar yayınlanacak. Beta sürümü ilk olarak Galaxy S24 serisi ve muhtemelen Galaxy S23 serisi için kullanıma sunulacak. Bunun yanında, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 gibi Samsung'un en son katlanabilir cihazlarına da gelmesi bekleniyor.

One UI 7.0, Samsung cihazlarına birçok yeni özellik ve iyileştirme getirmeyi vaat ettiği için büyük bir heyecanla bekleniyor. Şirket, büyük hataları ve performans sorunlarını önlemek için yazılım üzerinde büyük mesai harcıyor gibi görünüyor.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy A16 5G ve 4G'nin bütün özellikleri ortaya çıktı

One UI 7 neler sunacak?

Android 15 alacak Samsung modelleri

Samsung, Android 15 güncelleme politikasını henüz paylaşmadı ancak firmanın Galaxy S24 öncesi akıllı telefonlarına dört büyük güncelleme verdiği biliniyor. Ayrıca firmanın giriş ve orta seviye akıllı telefonlarına verdiği güncelleme desteği de biliniyor. İşte karşınızda Android 15 (One UI 7.0) alması beklenen modeller: 

Galaxy S Serisi



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör