Uygulama ile Aç

Amazon'un Prime Day indirimlerinin tarihi açıklandı

Amazon.com.tr'nin Prime Day indirimleri bu sene 16-22 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Prime üyelerini Prime Day'de büyük indirimler bekliyor.

Amazon’un Prime üyelerine özel en büyük indirim dönemlerinden Prime Day indirimlerinin tarihi belli oldu. Prime Day indirimleri bu sene 16-22 Temmuz 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Prime Day indirimleri yalnızca Prime üyelerine özel olacak. Geçen seneki Prime Day indirimlerinde cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, gaming ürünler, elektronik ürünler, giyim, kitap, gıda, ev, yapı market, hobi ve spor kategorileri başta olmak üzere tüm kategorilerde büyük indirimler yapıldı. Pek çok üründe yılın en düşük fiyatları sunuldu.

Prime Day 2024 indirimlerinde telefon, bilgisayar, televizyon, teknoloji, moda, spor, kitap, ev aletleri, gıda vs. başta olmak üzere tüm kategorilerde indirimler yapılacak. Kampanya boyunca geçerli indirimlerin yanı sıra birkaç saat geçerli Flaş Fırsatlar olacak.

Ayrıca bkz.

Amazon Prime üyelerinin faydalanabildiği ayrıcalıklar neler?

İndirimlerden yararlanmak için Prime üyesi olmanız gerekiyor. Ayda 39 TL’ye Prime’a üye olabilirsiniz. Daha önce Prime’ı kullanmadıysanız ücretsiz olarak 30 gün boyunca deneyebiliyorsunuz. Deneme üyeliği başlatarak da indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Amazon Prime Day İndirimleri

Prime üyeliğinin avantajları neler?

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
24 Yorumun Tamamını Gör