Uygulama ile Aç

Savaş makinesine dönüşen Tesla Cybertruck uzaktan kapatıldı

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov’un hediye geldiğini iddia ettiği ve otomatik tüfekle donattığı Tesla Cybertruck uzaktan erişimle kullanıma kapatıldı.

Tesla Cybertruck bu sıralarda arızalar ve elektrik motorunun değiştirilmesi ile gündemde olsa da dünyanın diğer ucunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Elektrikli mini pick-up art niyetli ellerde bir savaş makinesine dönüşebiliyor.

Tesla Cybertruck uzaktan kapatıldı

Geçtiğimiz ay Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Elon Musk’ın kendisine bir Tesla Cybertruck hediye ettiğini iddia etmiş ve makineli tüfekle donattığı araçla verdiği pozlar gündeme oturmuştu.

Ayrıca bkz.

Tesla, Cybertruck'ın elektrik motorunu değiştiriyor

Elon Musk daha sonra bunun yalan olduğunu ve kesinlikle bir hediye olmadığını açıklamıştı. Bu hafta ise Kadirov’un aracının uzaktan kapatıldığı bilgisi geldi. Kadirov Telegram hesabından yaptığı açıklamada Elon Musk’ın kalpten gelen bir hediye verdiğini ancak sonra uzaktan kapattığını duyurdu.

Tesla’nın kanun dışına çıkan araçları uzaktan kapatma hakkına sahip olduğu biliniyor. Ramazan Kadirov’un da Tesla Cybertruck aracını karaborsadan temin ettiği ve sosyal medyayı yanılttığı tahmin ediliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
29 Yorumun Tamamını Gör